معرفی کد های خطای کولر گازی اجنرال و نحوه برطرف کردن شان

معرفی کد های خطای کولر گازی اجنرال و نحوه برطرف کردن شان

اسپلیت اجنرال، یکی از معروف ترین برند های اسپلیت در بازار جهان است که خنک سازی فضا را بر عهده دارد. اگرچه عملکرد خوب این دستگاه به اندازه ای است که می توانید سال‌ها از آن استفاده کنید. خیلی از افرادی که برای ثبت نام دوره نصب و تعمیرات کولر گازی به آموزشگاه مراجعه می‌کنند از ما درباره انواع ارورهای کولر گازی از جمله ارور cf کولر گازی اجنرال سوال می‌پرسند که ما تصمیم گرفتیم در یک مقاله بصورت جامع و کامل به ارورهای مختلف کولر گازی اجنرال بپردازیم . با ما همراه باشید.

آموزش تعمیرات کولر گازی

ارور های کولر گازی اجنرال و نحوه رفع آن

زمانی که اسپلیت اجنرال با مشکلی رو به رو می شود، ارور یا کد خطای مخصوصی را به شما نشان می دهد که هر کدام از آن ها بیانگر عیب خاصی در دستگاه است؛ و امکان دارد بتوانید با کار های پیش پا افتاده ای مثل خاموش و روشن کردن، تنظیم مجدد دمای اسپلیت، تمیز کردن فیلتر ها و … از آسیب رساندن به کولر جلوگیری کنید. در ادامه بخشی از این کد ها را برایتان معنی کرده و نحوه رفع آن ها را به صورت مختصر توضیح می دهیم:

  • ارور cf کولر گازی اجنرال: این ارور نشان دهنده نیاز به تعویض یا تمیز کردن فیلترهای اسپلیت است.
  • ارور E2-L2: این کد، نشان دهنده مشکل در سنسور دمای اتاق است که امکان دارد دچار اتصال کوتاه یا قطعی شده باشد. برای رفع آن این ارور، بایستی مقاومت سنسور دمای اتاق را با اهم متر بررسی کنید. مقاومت سنسور دمای اتاق در حالت عادی باید بین 300 تا 1000 اهم باشد. اگر مقاومت آن کمتر از 300 اهم یا بیشتر از 1000 اهم باشد، نشان دهنده خرابی سنسور دمای اتاق است.
  • ارور E3-L1: این کد، بیانگر خطا در سنسور لوله است. برای رفع چنین مشکلی باید مقاومت سنسور لوله را با اهم متر اندازه گیری کنید. مقاومت سنسور لوله در حالت عادی باید بین 1000 تا 10000 اهم باشد. اگر مقاومت آن کمتر از 1000 اهم یا بیشتر از 10000 اهم باشد، نشان دهنده خرابی سنسور لوله است.
  • ارور E4-L5: هر زمان دستگاه تان این ارور را نشان داد، مشکل را در واحد خارجی پیدا کنید. برای رفع این ارور، باید واحد خارجی دستگاه را بررسی کنید. اگر مشکل از یکی از قطعات داخلی واحد خارجی باشد، باید آن قطعه را تعویض کنید.
  • ارور E5-L6: علت ارور در چنین زمانی، وجود مشکل در موتور فن داخلی دستگاه است. برای رفع این ارور، باید موتور فن داخلی دستگاه را بررسی کنید. اگر مشکل از سیم کشی باشد، باید سیم کشی را تعمیر یا تعویض کنید. اگر مشکل از موتور فن داخلی باشد، باید آن را تعویض کنید. در صورتی که با تعویض قطعه مشکل حل نشد، برد اسپلیت خراب شده است.
  • ارور E0: این ارور، نشان دهنده مشکل در ارتباط بین برد کنترل و پنل داخلی اسپلیت است. برای رفع ارور E0 در اسپلیت اجنرال، ابتدا باید سیم کشی بین برد کنترل و پنل داخلی را بررسی کنید. اگر سیم کشی قطعی یا اتصالی دارد، باید آن را تعمیر یا تعویض کنید. اگر سیم کشی سالم است، باید برد کنترل و پنل داخلی را بررسی کنید.
  • ارور E1: علت این ارور، وجود مشکل در سنسور دمای داخلی دستگاه است. برای برطرف کردن این ارور باید این قطعه را بررسی کنید و در صورت خرابی آن را تعویض کنید.
  • ارور E2: این ارور نشان دهنده وجود مشکل در سنسور دمای سیم پیچ اسپلیت اجنرال می باشد که باید آن را تعویض کرد. همچنین، امکان دارد این ارور به دلیل متصل نبودن کابل سیگنالی بین داخل و خارج از بدنه دستگاه نمایش داده شود.
  • ارور E3: این ارور به دلیل خراب بودن سنسور لوله و یا سنسور اتاق در اسپلیت اتفاق می افتد که باید آن را تعویض کرد.
  • ارور E4: این ارور نشان دهنده خرابی در یکی از قطعات پنل خارجی است که برای رفع آن باید تک تک این قطعات را بررسی کنید.
  • ارور E5: این ارور به دلیل عدم برقراری ارتباط بین پنل داخلی و پنل خارجی رخ می دهد که باید برای رفع آن سیم کشی ها را مجددا بررسی کنید.
  • ارور E6: این ارور به دلیل مختل شدن عملکرد شیر الکتریکی است. در اینجا باز هم باید مقاومت شیر الکتریکی را با اهم متر اندازه گیری کرده و اگر مقاومت آن  بین 200 تا 250 اهم بود، شیر الکتریکی سالم است. در غیر این صورت، شیر الکتریکی خراب است و باید تعویض شود.
  • ارور E7: زمانی که سنسور خارجی معیوب می شود، اسپلیت اجنرال این کد خطا را به شما نشان می دهد. پیشنهاد ما بررسی مقاومت سنسور به کمک اهم متر است. اگر مقاومت بین 200 تا 250 اهم بود، سنسور خارجی سالم است. در غیر این صورت، سنسور خارجی خراب است و باید تعویض شود.
  • ارور E8: با دیدن این آلارم، برای محافظ گرمایی بالا اتفاقی افتاده است؛ و در حالت اول می توان گفت که محافظ گرما سوخته و باید تعویض شود. در حالت دوم نیز ممکن است برد الکترونیکی معیوب شده باشد.
  • ارور E9: این ارور، ناشی از خرابی یا سوختگی پمپ آب یا برد الکترونیک اسپلیت است.
  • ارور df کولر گازی: زمانی که این ارور نمایش داده می شود یعنی دستگاه در وضعیت برفک زدایی قرار دارد. فرآیند برفک زدایی در اسیلپت برای جلوگیری از یخ زدن لوله‌ های کندانسور و در نتیجه آسیب ندیدن اسپلیت انجام می ‌شود. در این فرآیند، کمپرسور اسپلیت خاموش شده و فن‌ ها به ‌طور معکوس کار می‌کنند تا برفک‌ های ایجاد شده روی لوله ‌های کندانسور ذوب شوند. اگر ارور df در کولر گازی شما به طور مداوم نمایش داده می‌ شود، برای رفع آن ابتدا باید علت این ارور را شناسایی کنید. اگر دمای محیط بیرون بیش از حد سرد است، می‌توانید با تنظیم دمای کولر گازی، این مشکل را برطرف کنید. اگر فیلتر هوا کثیف است، باید فیلتر را تمیز یا تعویض کنید. اگر مشکل در سنسور دمای لوله کندانسور است، باید سنسور را تعویض کنید. اگر مشکل در برد کنترل کولر گازی است، باید برد را تعمیر یا تعویض کنید.
  • ارور E00: این ارور به معنای “خطا در ارتباط بین دستگاه داخلی و دستگاه کنترل از راه دور” است. این ارور زمانی نمایش داده می ‌شود که دستگاه داخلی و دستگاه کنترل از راه دور نتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای رفع ارور E00 در اسپلیت اجنرال، ابتدا باید علت این ارور را شناسایی کنید. اگر مشکل در باتری دستگاه کنترل از راه دور است، باید باتری ‌ها را تعویض کنید. اگر مشکل در سیم ‌کشی بین دستگاه داخلی و دستگاه کنترل از راه دور است، باید سیم ‌ها را بررسی و تعمیر یا تعویض کنید. اگر مشکل در برد کنترل کولر گازی است، باید برد را تعمیر یا تعویض کنید.
  • ارور E01: در صورتی که دستگاه داخلی و خارجی با هم ارتباط بر قرار نکنند، با ارور E01 مواجه خواهید شد.
  • ارور E02: اگر اسپلیت به طور اتفاقی خطای E02 را نشان داد، علت آن خرابی سنسور دمای اتاق باز است. در اینگونه مواقع باید مقاومت سنسور را اندازه گیری کرده و در صورت معیوب بودن، قطعه ای دیگر را جایگزین آن کنید.
  • ارور E03: در این خطا هم باز باید به دنبال بر طرف کردن مشکل در سنسور دمای اتاق باشید. برای رفع ارور E03 در اسپلیت اجنرال، ابتدا باید سنسور دمای اتاق را بررسی کنید. اگر این سنسور سالم باشد، باید سیم های آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که قطعی یا اتصالی ندارند. اگر سیم ها سالم باشند، باید برد کنترل را بررسی کنید.
  • ارور E04: با باز شدن سنسور حرارتی داخلی، شما این ارور را مشاهده می کنید که برای رفع آن باید سنسور را عوض کنید.
  • ارور E05: خطای به وجود آمده ناشی از اتصالی سنسور مبدل حرارتی داخلی است که در چنین حالتی باید هم سیم کشی و هم برد را بررسی کنید.
  • ارور F0: این ارور به معنای داغ بودن بیش از حد سنسور دما است یا اینکه محافظ سوئیچ خیلی داغ شده است.

سایر ارور های اسپلیت اجنرال به صورت تیتر وار عبارتند از:

ارور علت ارور نحوه رفع آن
EA سنسور دمای بیرونی باز شده است. تعویض سنسور
EB سنسور دمای خارجی مشکل دارد. بررسی سیم کشی و برد
EC سنسور دمای لوله تخلیه باز شده است.
E12 فن داخلی معیوب شده است. جایگزین فن جدید
E14 EEPROM مشکل پیدا کرده است. برنامه ریزی مجدد دستگاه

نتیجه گیری

ارور های کولر گازی اجنرال در اغلب موارد، نشان دهنده ایرادات جزئی هستند که باتوجه به لیست خطا های ارائه شده توسط پایتخت فناوری، می توانید فورا آن را بر طرف کنید. از طرفی در برخی از مواقع، مشکلات و خرابی ها کی پیشرفته تر هستند و باید از تکنسین مجرب در زمینه تعمیرات اسپلیت اجنرال کمک بگیرید. O GENERAL، ایراد خود را به صورت یک کد در قسمت جلویی دستگاه نشان می دهد تا از آن با خبر شوید. در صورتی که علت کد و خطا برای شما آشنا نیست، از تعمیر کردن اسپلیت خود اکیدا خودداری کنید.

5/5 - (1 امتیاز)


بهترین دوره های برق، الکترونیک و تعمیرات پایتخت فناوری

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166577378
02166577378