آموزش نصب پنل خورشیدی

دوره آموزش نصب پنل خورشیدی یکی از دوره های فنی پرطرفدار است که در آموزشگاه پایتخت فناوری به صورت حرفه ای و کاملا عملی برگزار می شود.

  • در این دوره، ابتدا توضیح مختصری درباره مفاهیم و اصول پایه برق خورشیدی مانند جریان، ولتاژ، توان و … می دهیم و نحوه عملکرد سیستم های برق خورشیدی را به صورت کامل شرح می دهیم.
  • در ادامه، انواع پنل های خورشیدی را معرفی کرده و شما را با ویژگی ها و کاربردهای هرکدام آشنا می کنیم. سپس، درباره وظیفه و نحوه عملکرد اجزای سیستم های خورشیدی (شارژ کنترلرها، باتری ها و اینورترها) توضیح می دهیم و پارامترهای موثر در انتخاب هرکدام از آن ها را بررسی می کنیم.
  • در بخش دیگر، به سراغ محاسبه و طراحی سیستم های برق خورشیدی می رویم و نحوه محاسبه نیازهای انرژی الکتریکی یک نیروگاه، نحوه انتخاب اجزا بر اساس نیازها و نحوه طراحی سیستم برق خورشیدی بهینه به کمک نرم افزار PVC را به شما یاد می دهیم.
  • پس از اتمام طراحی، به سراغ مراحل نصب پنل خورشیدی می رویم و شما را با انواع پایه ها و سازه های نصب، نحوه نصب پنل های خورشیدی در جهت و زاویه مناسب و نحوه کابل کشی و اتصال پنل های خورشیدی آشنا می کنیم. در کنار این موارد، نحوه نصب شارژ کنترلر، باتری و اینورتر را بر روی پنل به صورت کامل آموزش می دهیم.
  • در پایان دوره آموزش برق خورشیدی کاراموزان می توانند خودشان محاسبه، طراحی، نصب و راه اندازی هر نیروگاه خورشیدی را انجام دهند و با دریافت مدرک فنی حرفه ای به راحتی وارد بازار کار شوند.
  • اگر به دنبال آموزش صفر تا صد نصب پنل خورشیدی هستید، حتما در کلاس نصب پنل خورشیدی پایتخت فناوری شرکت کنید چرا که تمامی سرفصل های آموزشی آن متناسب با بازار کار طراحی و تدوین شده است.

ویدئو معرفی دوره نصب پنل خورشیدی

دوره آموزش نصب پنل خورشیدی فنی حرفه ای
صفر تا صد نصب پنل خورشیدی
دوره آموزشی نصب پنل خورشید

سرفصل های آموزش برق خورشیدی

1. آموزش اصول اولیه برق خورشیدی

  • آشنایی با مفاهیم اولیه و استانداردهای برق خورشیدی
  • آشنایی با نحوه عملکرد پنل های خورشیدی
  • معرفی انواع سیستم های پنل خورشیدی و کاربرد های هرکدام
  • معرفی اجزای پنل های خورشیدی و نحوه عملکرد و وظیفه هرکدام
  • بررسی پارامترهای مدنظر برای انتخاب اجزای پنل

2. آموزش محاسبه و طراحی سیستم های برق خورشیدی

  • آموزش نحوه انتخاب صحیح پنل های خورشیدی با توجه به نیاز یک نیروگاه
  • آموزش انتخاب درست اجزای سازنده پنل براساس نیاز های تعریف شده
  • آموزش انجام محاسبات جهت طراحی درست و بهینه
  • آموزش نرم افزار PVC جهت طراحی انواع سیستم های پنل خورشیدی

آموزش جامع نصب و راه اندازی سیستم خورشیدی

  • آشنایی با انواع باطری های موجود در پنل خورشیدی و نحوه نصب شان
  • آشنایی با انواع اینورتر ها شامل سینوسی و شبه سینوسی، نحوه کار با آن ها، انتخاب و نصب شان
  • آشنایی با انواع شارژ کنترل ها، نحوه کار با آن ها، انتخاب و نصب شان
  • آموزش اندازه گیری جریان و ولتاژ پنل ها
  • آموزش انتخاب زاویه مناسب برای نصب پنل
  • معرفی ساختار های مختلف استاندار برای نصب سیستم خورشیدی
  • آموزش نحوه سری و موازی کردن پنل ها
  • آموزش اصول سری و موازی کردن باطری پنل ها
  • معرفی انواع شارژ کنترل ها شامل Pwm/mppt، نحوه کار با آن ها، انتخاب و نصب شان
  • آموزش نحوه سیم کشی و کابل کشی پنل های خورشیدی
  • آموزش نحوه اتصال کانکتورها به یکدیگر و به پنل
نمایش بیشتر

رزرو کلاس / مشاوره

فرم مشاوره رایگان

"*" indicates required fields

نمایش بیشتر

مهارت های شما در کلاس نصب پنل خورشیدی:

  • تسلط بر ساختار و عملکرد انواع پنل های خورشیدی
  • شناخت کامل تمامی سلول های خورشیدی
  • تسلط کامل بر مباحث مقدماتی و اصول و استانداردهای نصب پنل های خورشیدی
  • تسلط کامل بر محاسبه، طراحی و اجرای پنل های  خورشیدی مختلف
  • شناخت کامل انواع کابل کشی، باطری ها، اینورتورها، کانکتور ها و شارژ کنترل ها

مزیت‌های آموزشگاه پایتخت فناوری برای شما

مجوز فعالیت

مجوز فعالیت دارای مجوز معتبر از سازمان فنی و حرفه ای کشور

مدرک فنی و حرفه ای

مدرک فنی و حرفه ای اعطا مدرک معتبر بین المللی

دوره های عملی

دوره های عملی برگزاری دوره ها در کارگاه مجهز بصورت عملی

پشتیبانی

پشتیبانی پشتیبانی کار آموزان پس از اتمام دوره ی آموزشی

سرفصل های استاندارد

اساتید با تجربه اساتید با تجربه در صنعت

دسترسی سریع

دسترسی آسان نزدیک بودن آموزشگاه به وسایل حمل و نقل عمومی و خوابگاه

هزینه دوره آموزش نصب پنل خورشیدی فنی حرفه ای

لیست شهریه ها هزینه دوره: 3/600/000 هزینه با تخفیف: 2/500/000 دوره خصوصی: 4/000/000

سوالات متداول

این دوره به مدت 30 ساعت برگزار می شود.

بله یک مدرک معتبر فنی حرفه ای دو زبانه به شما داده می شود.

بله. قبل از ثبت نام در دوره جهت هماهنگی و رزرو خوابگاه با شماره 02166577378 تماس بگیرید.

پشتیبانی مادام العمر است. شما می توانید بعد از پایان دوره نیز سوالات تان را با تیم پشتیبانی مطرح کنید تا سریعا پاسخ دهند.

آموزش صفر تا صد نصب پنل خورشیدی

نصب پنل خورشیدی می تواند در هزینه شما صرفه جویی کند و در عین حال از محیط زیست نیز محافظت کند. برخی از سیستم‌ها امکان استقلال از شبکه برق یا توانایی کسب سود از طریق فروش برق به تامین‌ کنندگان را فراهم می‌کنند. بسیاری از مردم به سادگی با کاهش قبض انرژی خود احساس آرامش می کنند. معمولا برای نصب پنل های خورشیدی از متخصصان یا پیمانکاران عمومی استفاده می شود. هنگامی که بدانید چگونه یک پنل خورشیدی را نصب کنید، بهتر متوجه خواهید شد که این فرآیند چگونه انجام می شود، و حتی ممکن است تصمیم بگیرید که می توانید آن را خودتان انجام دهید. در این بخش به بررسی اجزای سیستم پنل خورشیدی و ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی پرداخته شده و در ادامه راهنمای گام به گام نصب پنل خورشیدی آورده شده است.

اجزای سیستم پنل خورشیدی

سیستم های خورشیدی از پنل های خورشیدی (ماژول)، سیستم نصب و اینورتر خورشیدی با کنترل کننده کامپیوتری تشکیل شده اند. پنل های خورشیدی برق DC را از نور خورشید تولید می کنند. سپس اینورتر برق تولید شده را به AC تبدیل می کند تا بتوان از آن در خانه استفاده کرد. کنترل کننده کامپیوتری سیستم خورشیدی را مدیریت می کند و عملکرد بهینه را تضمین می کند. اگر سیستم پشتیبان باتری یا سیستم خورشیدی خارج از شبکه را می خواهید، یک باتری لازم است. به علاوه لازم به ذکر است اتصال قطعات باید توسط کابل های مخصوص انجام شود. هم چنین در نصب پنل های خورشیدی از پایه های مخصوص استفاده می شود.

اجزای سیستم پنل خورشیدی

انواع پایه های پنل خورشیدی

پایه های پنل خورشیدی برای نصب پنل های فتوولتائیک استفاده می شود. این پایه ها در 3 نوع اصلی پایه های میله ای، پایه های زمینی پشت بام، پایه های فلاش موجود هستند. با کمک این پایه‌ ها، می ‌توانید پنل خورشیدی خود را روی پشت بام یا کنار یک تیر، روی سقف خود نصب کنید. حتی می توانید آن ها را به عنوان یک واحد مستقل نصب کنید.

ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی

برای نصب پنل خورشیدی به ابزار مکانیکی و اندازه گیری مانند متر نواری، مداد، مته، دریل، مجموعه آچار، پیچ گوشتی، اره برش فلز، ابزار سیم کشی برق، انبردست و غیره نیاز دارید. علاوه بر آن ها باید پانل های فتوولتائیک، سیستم قفسه بندی، درزگیر سقف (قیر سقف یا سیلیکون)، اینورتر برق، باتری ها، کنترلر شارژ، کنتور انرژی و در صورت نیاز سینک حرارتی نیازمندید.

اقدامات ضروری قبل از نصب پنل خورشیدی

قبل از شروع به نصب پنل خورشیدی باید اقدامات خاصی را برای عملکرد سیستم و رسیدن به هدف نصب پنل خورشیدی انجام داده که الزامی می باشد. در ادامه اقدامات ضروری قبل از نصب پنل خورشیدی آورده شده است.

  • محاسبه هزینه نصب پنل خورشیدی
  • تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی
  • اندازه سیستم پنل خورشیدی
  • ملاحظات ایمنی

محاسبه هزینه نصب پنل خورشیدی

اولین قدم محاسبه هزینه های مربوط به راه اندازی نوع و اندازه سیستم پنل خورشیدی است. به یاد داشته باشید که دولت کشورهای مختلف در سراسر جهان برای تشویق نصب پنل های خورشیدی و استفاده از انرژی های تجدید پذیر یارانه ارائه می دهند. این یارانه در کشورهای مختلف متفاوت است. برای مثال یارانه ارائه شده توسط ایالات متحده با یارانه در هند یا چین متفاوت است. قبل از اقدام به نصب پنل خورشیدی لازم است با توجه به مکان مورد نظر نصب پنل خورشیدی و نوع تجهیزات، هزینه حدودی نصب پنل خورشیدی را محاسبه کنید.

تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی

مرحله دوم تهیه چک لیستی از تجهیزات مورد نیاز برای یک سیستم انرژی خورشیدی است:. تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی را در بالا به طور کامل معرفی کردیم که اصلی ترین تجهیزات شامل پنل های خورشیدی، کنترل کننده شارژ، اینورتر برق و باتری می باشند.

اندازه سیستم پنل خورشیدی

مرحله بعدی تعیین اندازه سیستم پنل خورشیدی مورد نیاز است. باید توان تمام وسایل برقی را که قصد استفاده از آن ها را دارید اضافه کنید. محاسبه کنید چند ساعت در روز از وسایل استفاده می شود.

اگر مراحل بالا را دنبال کنید، می توانید میزان وات مورد نیاز، اندازه باتری خورشیدی مورد نیاز و اندازه سیم را بدانید. به یاد داشته باشید که اندازه صحیح سیم از گرم شدن بیش از حد سیم ها جلوگیری می کند و حداکثر انتقال نیرو به باتری های شما را تضمین می کند.

ملاحظات ایمنی

اجزای یک پنل خورشیدی حجیم هستند و اغلب روی سقف نصب می شوند. هنگام کار بر روی سقف از احتیاط شدید و محافظت در برابر سقوط استفاده کنید. هنگام آوردن مواد به پشت بام و هنگام کار در نزدیکی لبه، محتاط باشید. نصب یک سیستم خورشیدی شامل کار با برق است. تمام مراحل ایمنی در مورد نصب قطعات الکتریکی را رعایت کنید.

محل نصب پنل خورشیدی

پنل های خورشیدی به طور کلی بر روی پشت بام ها، بالای ساختمان ها یا تاسیسات مستقل نصب می شوند. بسیار مهم است که پنل خورشیدی خود را در مکانی نصب کنید که بیشترین تابش مستقیم خورشید را داشته باشد.

محل نصب پنل خورشیدی

پنل‌ های خورشیدی زمانی که در زیر نور مستقیم خورشید قرار می ‌گیرند با ظرفیت بهینه کار می ‌کنند. هنگامی که سیستم برق خورشیدی خود را نصب می کنید، سعی کنید پانل های فتوولتائیک خود را مستقیماً زیر نور خورشید ظهر قرار دهید تا حداکثر بازدهی را از واحد فتوولتائیک خود داشته باشید.

 

قبل از نصب، از هرگونه مانع در برابر نور خورشید مراقبت کنید. تمام موانع و موارد غیر ضروری مانند شاخه هایی که ممکن است نور خورشید را به واحد خورشیدی شما مسدود کنند را بردارید. شما هم چنین باید مسیر خورشید را در آسمان دنبال کنید و مطمئن شوید که هیچ جسمی وجود ندارد که ممکن است بر روی پانل های فتوولتائیک خورشیدی شما سایه بیاندازد. راندمان عملیاتی واحد انرژی خورشیدی شما به دلیل این سایه آسیب خواهد دید.

زمان نصب پنل های خورشیدی

پنل های خورشیدی را می توان در هر زمان از سال نصب کرد. اگر در منطقه‌ ای زندگی می‌ کنید که به طور منظم برف می ‌بارد، بسته به نوع پنل‌ های خورشیدی که انتخاب می ‌کنید، بهتر است برای سهولت و ایمنی، صبر کنید تا برف آب شود.

راهنمای گام به گام نصب پنل خورشیدی

از پنل های خورشیدی می توان برای تولید برق برای مصارف تجاری و خانگی استفاده کرد. در هر دو مورد، پنل فتوولتائیک روی سقف در ارتفاع بالا نصب می شود تا حداکثر نور خورشید ممکن را دریافت کند و حداکثر برق را از سیستم تولید کند. راهنمای گام به گام نصب پنل خورشیدی در ادامه آورده شده است:

  1. بررسی سازگاری مکان با نصب پنل خورشیدی
  2. انتخاب اندازه پنل خورشیدی
  3. دریافت مجوز های نصب پنل خورشیدی
  4. آماده سازی و تهیه تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی
  5. نصب سیستم قفسه بندی
  6. نصب پنل ها
  7. نصب هیت سینک
  8. نصب کنترل کننده شارژ
  9. نصب بانک باتری
  10. نصب اینورتر برق
  11. نصب کنتور انرژی
  12. سیم کشی برق پنل خورشیدی
  13. وصل کردن اینورتر برق

بررسی سازگاری مکان با نصب پنل خورشیدی

برای شروع نصب پنل خورشیدی، مطمئن شوید که خانه شما آماده پذیرش سیستم انرژی خورشیدی است. ببینید آیا سقف شما به اندازه کافی بزرگ است یا فضایی برای قرار دادن پانل ها در سطح زمین دارید. ممکن است لازم باشد درختان منزل خود را قطع کرده یا شاخه ها را کوتاه کنید. تابلو برق شما ممکن است نیاز به ارتقا داشته باشد. مطمئن شوید که سقف شما سالم است و به زودی نیازی به تعویض نیست.

انتخاب اندازه پنل خورشیدی

هنگامی که متوجه شدید که خانه شما برای نصب پنل خورشیدی مناسب است، تصمیم بگیرید که می خواهید سیستم شما چه چیزی ارائه دهد. شما می توانید از انرژی صرفاً برای راه اندازی روشنایی یا چند وسیله برقی استفاده کنید، می توانید انرژی کافی ایجاد کنید تا مقداری از آن را به شرکت برق بفروشید. طبق این فاکتور ها، اندازه پنل خورشیدی را تعیین کنید تا بتوانید طبق انتظار خود به عملکرد دلخواه برسید.

دریافت مجوز های نصب پنل خورشیدی

یکی از مواردی که به نسبت فراموش می شود، اقدامات لازم برای دریافت مجوز های نصب پنل خورشیدی است. برای دریافت پروانه ساختمان خود درخواست دهید. برخی از مناطق نیز ممکن است نیاز به جداگانه داشته باشند. اغلب اوقات، انتظار برای تایید مجوز ها و برنامه ریزی برای بازرسی های بعدی طولانی بوده و زمان مهم ترین بخش پروژه است.

آماده سازی و تهیه تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی

از آن جایی که تجهیزات پنل خورشیدی بسته به نیاز و مکان بسیار متفاوت است. قطعات پنل خورشیدی که مختص پروژه شما هستند باید از یک مرکز فروش تجهیزات نصب پنل خورشیدی سفارش داده شوند. برای اطمینان از خریداری تمام ابزار و قطعات، هر چیزی را که نیاز دارید، در یک زمان سفارش دهید. بهتر است در آماده سازی و تهیه تجهیزات مورد نیاز برای نصب پنل خورشیدی از اجزا با کیفیتی استفاده نمایید تا نیاز به تعمیر و تعویض آن ها نداشته باشید.

نصب سیستم قفسه بندی

طرحی را برای سیستم روی سقف یا روی زمین اندازه گیری و علامت گذاری کنید. سیستم قفسه فلزی را طبق دستورالعمل سازنده نصب کنید. هر سوراخی را از طریق قیر سقف یا درزگیر سیلیکونی ببندید. نصب سیستم قفسه بندی را می توان از مراحل اصلی نصب پنل خورشیدی نام برد که انجام مراحل دیگر به آن بستگی دارد.

نصب پنل ها

مرحله بعدی نصب پنل خورشیدی، در واقع نصب خود پنل ها بر روی سیستم قفسه بندی است. پنل ها را با استفاده از گیره های ارائه شده به قفسه بندی وصل کنید تا در جای خود محکم شوند. سپس، هر پانل را به پانل های مجاور سیم کشی کنید. از محکم بودن اتصالات برای تحمل وزن قطعات اطمینان حاصل کنید.

نصب هیت سینک

هیت سینک وسیله ای است که برای کاهش حرارت تولید شده توسط پنل ها استفاده می شود. آن ها هم چنین کارایی پنل ها را افزایش می دهند. هیت سینک ها اغلب در پنل های اختصاصی ادغام می شوند. در غیر این صورت، یک هیت سینک خارجی باید اضافه شود.

نصب کنترل کننده شارژ

کنترل کننده شارژ، برق را به محل مورد نیاز می فرستد. این قطعه به طور خودکار اجازه می دهد تا جریان الکتریکی از طریق سیستم یا به باتری ها برای ذخیره سازی جریان یابد. نصب کنترل کننده شارژ بسیار حیاتی بوده و باید آن را بین پنل ها و بانک باتری نصب کنید.

نصب بانک باتری

بعد از نصب کنترل کننده شارژ نوبت به نصب بانک باتری می رسد تا انرژی تولید شده برای زمان استفاده ذخیره باقی بماند. انرژی تولید شده توسط پنل های خورشیدی بلافاصله در خانه شما استفاده نمی شود، برای استفاده در زمانی که خورشید نمی تابد، در یک بانک باتری ذخیره می شود. باتری ها را به صورت سری به هم متصل کنید تا اساسا یک باتری بزرگ ایجاد شود.

نصب اینورتر برق

نیرویی که مستقیماً از پنل خورشیدی و باتری ‌های شما می‌آید، برق جریان مستقیم DC خواهد بود. برای استفاده در سیم کشی خانگی باید به جریان متناوب AC  تبدیل شود. برای این منظور بعد از باتری ها و کنترلر برق و قبل از اتصال به خانه یک اینورتر برق نصب کنید.

نصب اینورتر برق

نصب کنتور انرژی

بیشتر سیستم های خورشیدی شامل استفاده از کنتور برق به منظور سنجش میزان انرژی استفاده شده هستند. این دستگاه به شما این امکان را می دهد که بدانید چقدر برق تولید و مصرف می کنید. هم چنین می ‌تواند میزان انرژی مورد نیاز از شبکه برق یا ارسال مجدد به آن را پیگیری کند.

سیم کشی برق پنل خورشیدی

قبل از سیم کشی سیستم پنل خورشیدی جدید خود به خانه، مطمئن شوید که تمام سیم کشی های ساختمان را چک کرده اید و مطمئن شوید که سیستم را در پانل های اختصاصی زمین کنید. در این مرحله باید بازرسی برق توسط بازرس شهرداری شما انجام شود.

وصل کردن اینورتر برق

آخرین مرحله نصب پنل خورشیدی، وصل کردن اینورتر برق به تابلو برق می باشد. اینورتر برق را با توجه به نحوه استفاده از سیستم، طبق دستور العمل ‌های دستگاه مستقیماً به تابلو برق متصل کنید.

نصب پنل خورشیدی چقدر طول می کشد؟

نصب پنل های خورشیدی معمولاً حدود دو روز طول می کشد. بیشتر این زمان در واقع با ساخت داربست صرف می شود، به این معنی که اگر پانل های خود را روی سقف ملک خود نصب نکنید، زمان بسیار کمتری می برد. پس از اتمام داربست، پنل ها را می توان در کمتر از یک روز نصب کرد.

با این حال، به خاطر داشته باشید که زمان لازم برای نصب پنل های خورشیدی می تواند تحت تأثیر نوع پنل خورشیدی، کارآیی مورد نظر، اندازه و پیچیدگی سیستم پنل خورشیدی و هم چنین شرایط آب و هوایی غیرمنتظره و خطرناک که کار را به تعویق می اندازد باشد. زمان نصب پنل خورشیدی به مهارت و تجربه فرد نیز بستگی دارد.

آیا می توان پنل های خورشیدی را به تنهایی نصب کرد؟

از نظر فنی، بله، شما می توانید پنل های خورشیدی را به تنهایی نصب کنید. اما توصیه نمی شود. اگر پنل های خورشیدی را به تنهایی نصب کنید، ممکن است این کار را با استاندارد انجام ندهید و نیاز باشد توسط یک متخصص آن را بازبینی و دوباره نصب کرد. نا گفته نماند که ممکن است به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی به خود آسیب بزنید. در واقع طبق آمار، 17 درصد از افرادی که پروژه ‌های صنعتی را به تنهایی انجام می ‌دهند، به خود آسیب می ‌رسانند.

تعمیر و نگهداری پنل خورشیدی

از آن جایی که هیچ قطعه متحرکی وجود ندارد، پنل های خورشیدی به تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارند. هنگامی که هزینه نصب پنل های خورشیدی را پوشش دادید، هزینه های زیادی برای نگهداری آن ها وجود ندارد. با این حال، باید آن ها را چند بار در سال برای برطرف کردن آلودگی ها که ممکن است روی آن انباشته شده باشد، بررسی کنید. مهم است که پانل ها تمیز باشند و چیزی مانع از جذب موثر نور خورشید نباشد.

قبل از این که خودتان پنل ها را تمیز کنید، باید با نصاب خود در مورد شرایط گارانتی مشورت کنید. برخی از تولید کنندگان پنل های خورشیدی می توانند در صورت انجام هر گونه تمیزکاری، گارانتی را خاتمه دهند. برای تمیز کردن کلی، می توانید فقط از یک شلنگ معمولی باغبانی برای شستشوی صفحه پنل ها استفاده کنید. این کار را باید صبح یا عصر انجام دهید. هم چنین از اسپری کردن آن ها با آب سرد در حالی که گرم هستند خودداری کنید زیرا ممکن است به آن ها آسیب برساند.

علاوه بر این، اگر پنل ها نیاز به تمیز کردن بیشتری دارند که شیلنگ نمی تواند ارائه دهد، می توانید از یک اسفنج با آب صابون برای تمیز کردن آن ها استفاده کنید. اگر پانل ها بیش از حد بالا هستند یا نیاز به تمیز کردن کامل تری دارند، توصیه می شود از شرکت های نظافتی کمک بگیرید. شما باید سیستم خود را هر 4-6 سال یک بار توسط یک نصاب پنل خورشیدی بررسی کنید. هم چنین ایده خوبی است که از نصاب خود در مورد الزامات نگهداری خاص برای سیستم خورشیدی خود سوال کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاه ها

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166577378
02166577378
WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی در مورد دوره های آموزشی دارید پاسخگوی شما عزیزان بصورت 24 ساعته هستیم
سلام ، چطور میتونم کمکتون کنم ؟