آموزش نقاشی با پاستل
نقاشی پاستل یکی از شاخه های رشته نقاشی است که از پاستل های گچی و روغنی مخصوصی برای ایجاد بافت ظریف و بیان جزئیات استفاده می کند. امروزه این رشته، طیف وسیعی از علاقه مندان را به خود جلب کرده است. بنابراین، آموزشگاه پایتخت فناوری دوره آموزش نقاشی با پاستل را از مبتدی تا پیشرفته برگزار می کند.
- در این دوره ابتدا با شناخت مفهوم سایه روشن و ساخت و ساز می توانید با استفاده از پاستل گچی و چرب به اجرای این تکنیک ها بپردزاید. در ادامه، با یادگیری روش های ارائه پاستل گچی روی مقوای روشن به سبک رئال می توانید یک اثر رنگ آمیزی با جنسیت های مختلف را اجرا کنید. پس از آن می توانید به طور عملی یک اثر ساخت و ساز بر روی اشیا بی جان، طبیعت، میوه و گل را انجام دهید.
- در ادامه مسیر، شما با ترفند های استفاده از پاستل گچی روی زمینه تیره آشنا خواهید شد و قادر خواهید بود یک اثر با پودر و تیزی پاستل را انجام دهید. در نهایت، سرفصل های تخصصی در مورد نقاشی با پاستل روغنی روی کاغذ گلاسه به شما آموزش داده خواهد شد تا بتوانید به روش گرم و سرد یک اثر پاستل روغنی را اجرا کرده و با خراشیدن رنگ، برجسته کاری روی گلاسه را انجام دهید.
- دانشجویان دوره نقاشی با پاستل گچی و روغنی از ویژگی تجدید دوره رایگان بهره مند هستند و می توانند با شرکت در دوره رایگان مشاوره کسب و کار و اخذ مدرک فنی و حرفه ای، ورود خود به بازار کار را تضمین کنند.
- برای شرکت در این دوره پیشنهاد می شود ابتدا در دوره نقاشی مقدماتی ثبت نام کرده و مبانی نقاشی را فرا بگیرید. پس از اتمام این دوره و کسب آمادگی لازم، می توانید وارد دوره نقاشی پاستل شوید تا بتوانید به بهترین شکل از آموزش های ارائه شده بهره مند گردید.
- اگر به دنبال آموزش نقاشی پاستل حرفه ای هستید، پایتخت فناوری انتخاب مناسبی برای شما است به دلیل اینکه سالیان سال است در حوزه آموزش نقاشی فعالیت می کند و رضایت دانشجویان زیادی را جلب کرده است.
ویدیو معرفی دوره نقاشی با پاستل
سرفصل های دوره آموزش نقاشی با پاستل
1. آموزش ساخت و ساز با پاستل گچی و روغنی (چرب)
- آشنایی با مفهوم سایه روشن (تند و کند) با پاستل گچی و چرب
- شناخت مفهوم ساخت و ساز با گچ و پودر پاستل
- یادگیری نحوه اجرای سایه روشن (تند و کند) با پاستل گچی یا چرب
- بررسی اصول مهم در ساخت و ساز با نچ و پودر پاستل
2. آموزش نقاشی با پاستل گچی روی زمینه روشن
- مفهوم روش های ارائه پاستل روی مقوای روشن به سبک رئال
- آموزش اجرای یک اثر رنگ آمیزی جنسیت های مختلف با رنگ های تیره روی مقوای رنگی روشن
- آشنایی با مراحل اجرای یک اثر ساخت و ساز بر روی اشیا بی جان
- نحوه اجرای یک اثر ساخت و ساز بر روی میوه و گل
- یادگیری روش اجرای یک اثر ساخت و ساز بر روی طبیعت
3. آموزش کشیدن نقاشی با پاستل گچی روی زمینه تیره
- تعریف مفهوم رنگ های روشن روی مقوای تیره
- آشنایی با مفهوم روش سایه روشن با پودر پاستل
- بررسی روش سایه روشن با جنسیت پاستل
- شناخت اصول اجرای یک اثر روی مقوای تیره با پاستل روشن
- آموزش اجرای یک اثر با پودر و تیزی پاستل
4. آموزش نقاشی با پاستل روغنی روی کاغذ گلاسه
- آشنایی با مفهوم روش سایه روشن با پاستل روغنی روی گلاسه
- بررسی مفهوم بر جسته کاری با پاستل روغنی
- شیوه اجرای عملی یک اثر با پاستل روغنی
- آموزش نحوه خراشیدن رنگ از روی کاغذ گلاسه
- شناسایی روش برجسته کاری روی گلاسه
- نحوه اجرای یک اثر پاستل روغنی به روش گرم و سرد
رزرو کلاس / مشاوره
"*" indicates required fields
آنچه در کلاس نقاشی پاستل می آموزید:
- انجام سایه روشن (تند و کند) با پاستل گچی و چرب
- ساخت و ساز با گچ و پودر پاستل
- ارائه پاستل روی مقوای روشن به سبک رئال
- اجرای یک اثر رنگ آمیزی جنسیت های مختلف با رنگ های تیره روی مقوای رنگی روشن
- تکنیک ساخت و ساز بر روی اشیا بی جان
- نحوه اجرای یک اثر ساخت و ساز بر روی میوه و گل
- روش اجرای یک اثر ساخت و ساز بر روی طبیعت
- روش سایه روشن با پودر پاستل
- اجرای یک اثر روی مقوای تیره با پاستل روشن
- انجام عملی یک اثر با پودر و تیزی پاستل
- تکنیک سایه روشن با پاستل روغنی روی گلاسه
- نحوه بر جسته کاری با پاستل روغنی
- چگونگی خراشیدن رنگ از روی کاغذ گلاسه
- انجام یک اثر پاستل روغنی به روش گرم و سرد
مزیتهای آموزشگاه پایتخت فناوری برای شما
مجوز فعالیت دارای مجوز معتبر از سازمان فنی و حرفه ای کشور
مدرک فنی و حرفه ای اعطا مدرک معتبر بین المللی
دوره های عملی برگزاری دوره ها در کارگاه مجهز بصورت عملی
پشتیبانی پشتیبانی کار آموزان پس از اتمام دوره ی آموزشی
اساتید با تجربه اساتید با تجربه در صنعت
دسترسی آسان نزدیک بودن آموزشگاه به وسایل حمل و نقل عمومی و خوابگاه
هزینه آموزش نقاشی با پاستل گچی و روغنی
لیست شهریه ها | هزینه دوره: 4/500/000 | هزینه با تخفیف: 3/200/000 | دوره خصوصی: 6/000/000 |
معرفی جامع دوره آموزش نقاشی پاستل
نقاشی پاستل به شکل امروزی آن از قرن 18 میلادی به بعد بسیار رواج یافته و این روزها هم به صورت ترکیب شونده با سایر تکنیک های نقاشی (مانند آبرنگ و گواش و مداد شمعی) و هم به عنوان یک تکنیک مجزا و مستقل، توسط هنرمندان و نقاشان مطرح و مشهور در سراسر جهان به کار گرفته می شود. جالب است بدانید؛ پاستل و مداد شمعی از نظر نوع کاربری و ظاهر تا حدودی شبیه به هم هستند اما بنا به نظر متخصصان، پاستل ها (به ویژه نوع روغنی آن ها) در نقاشیِ حرفه ای عملکرد بهتری داشته و به دلیل برخورداری از ساختار و بافت روغنی، بهتر بر روی کاغذ قرار گرفته و در نتیجه رنگ آمیزی با آن ها آسان تر بوده و پوشانندگی بهتری را برای تکمیل کردن نقاشی فراهم می کنند.
از مهم ترین مزیت ها و نکات مثبت نقاشی پاستل می توان به این موارد اشاره کرد: به راحتی قابل ترکیب کردن با سایر روش ها و ترفندهای نقاشی مانند رنگ روغن، آبرنگ، گواش، اکریلیک و … می باشد. نقاشی هایی که به وسیله پاستل کشیده می شوند، دارای ظاهر زیبا و چشم نواز و سر زنده و همچنین بافت و ساختار مخملی و در عین حال نرم هستند. برای شروع کار در زمینه این تکنیک نقاشی، لازم نیست هنرجویان وسایل و ابزارهای گران قیمت و پیچیده ای تهیه نمایند.
علی رغم نکات مثبتی که به آن ها اشاره کردیم؛ نقاشی پاستل نیز مانند سایر تکنیک های هنری، محدودیت ها و معایب خاص خودش را دارد؛ از جمله این که: آثار هنری پاستلی معمولا روی سطوح کاغذی کشیده شده و به همین دلیل، آسیب پذیر بوده و ماندگاری کمی دارند. در زمان آراستن و پرداخت کار و استفاده از اسپری فیکساتیو (که برای مراقبت و محافظت از نقاشی در مقابل کثیفی و گرد و غبار استفاده می شود) احتمال پخش شدن رنگ ها و به هم ریختن نقاشی وجود دارد. پاستل ها و اسپری فیکساتیو باعث آلودگی محیط و پخش شدن ذرات آلاینده سمی و مضر در محیط می شوند که استنشاق این مواد شیمیایی برای مدت طولانی برای سلامتی خطرناک است و به همین سبب، نقاشان و هنرمندانی که از تکنیک پاستل استفاده می کنند؛ باید حتما در محیط هایی با تهویه بسیار مناسب فعالیت نمایند.
تجهیزات و وسایل مورد نیاز نقاشی پاستل
همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم؛ نقاشی با استفاده از پاستل نیاز به وسایل زیاد و پیچیده و گران قیمت نداشته و تنها با در اختیار داشتن یک سری لوازم و تجهیزات اصلی و مهم (که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد) می توانید یادگیری این تکنیک و فعالیت حرفه ای خود را شروع کنید.
- پاستل ها: در انواع مختلفِ نرم، مدادی، سخت، گچی، پن و روغنی در بازار موجود هستند و تفاوت آن ها در میزان رنگدانه و شکل ظاهری و کاربرد آن ها می باشد. برای مثال، پاستل های نوع سخت قابلیت به تصویر کشیدن جزئیات و المان های ریز و ظریف نقاشی را دارند؛ در حالی که پاستل های نرم به آسانی قابل ترکیب شدن با سایر رنگ ها بوده و در رنگ آمیزی پس زمینه یا بخش های وسیع نقاشی به کار گرفته می شوند.
- کاغذ و مقوا: ادغام کردن رنگ ها در این روش نقاشی (بر خلاف تکنیک هایی مانند آبرنگ و گواش) بر روی خود کاغذ یا سطحِ دربرگیرنده اثر هنری انجام می شود و نه بر روی پالت. به همین دلیل؛ برای نقاشی با پاستل از کاغذها یا مقواهای سفید و یا رنگی ضخیم و زبر استفاده می شود تا ذرات و رنگ های پاستل روی سطح باقی بمانند و به راحتی قابل ترکیب شدن باشند.
- ابزارهای مکمل و جانبی مانند تخته شاسی، مداد رنگی، محو کن، کاتر، ورق سنباده، اصلاح کننده، نوار چسب، پاک کن و …
در پایان توصیه می کنیم برای شروعِ یادگیری نقاشی پاستل و تمرین به صورت حرفه ای و اصولی، حتما با استاد دوره در مورد برند و نوع پاستل های مورد نیاز مشورت کرده و از بین مدل ها و مارک های متنوعِ این ابزار (مانند مدل گچی، پن، نرم، سخت، روغنی و مدادی و برندهای کنته، ریوز، سنلیر، رامبراند و …) بهترینِ آن ها را انتخاب نموده و آموختن را با ابزارها و لوازمِ مناسب آغاز کنید.
دیدگاه ها