لیست پردرآمدترین شغل ساختمانی
در میان شغل های مختلف، مشاغل ساختمانی از جایگاه ویژه ای برخوردارند زیرا ارتباط مستقیمی با نیازهای زندگی دارند. از این رو افراد زیادی علاقمند به فعالیت در این شغل ها بوده و به دنبال فراگرفتن مهارت های مختلف و ورود به بازار کار می باشند.
عناوین این نوشته:
- معرفی پردرآمدترین شغل ساختمانی
- 1- برقکار ساختمان
- 2- نصاب آسانسور
- 3- هوشمند کردن ساختمان
- 4- نصاب دوربین مداربسته
- 5- نصاب اعلام حریق
- 6- نصاب دزدگیر اماکن
- 7- نصاب پرده برقی
- 8- نصاب کرکره برقی
- 9- نصاب درب اتوماتیک شیشه ای
- 10- نصاب جک برقی
- 11- نصاب آنتن مرکزی
- 12- لوله کش ساختمان
- 13- تاسیسات و موتورخانه
- 14- نصاب و تعمیرکار پکیج
- 15- نصاب و تعمیرکار کولر گازی
- 16- طراح دکوراسیون
- 17- نقاش ساختمان
- 18- نصاب کفپوش
- سوالات متداول
معرفی پردرآمدترین شغل ساختمانی
- برقکار ساختمان
- نصاب آسانسور
- شغل هوشمند کردن ساختمان
- نصاب دوربین مداربسته
- نصاب اعلام حریق
- نصاب دزدگیر اماکن
- نصاب پرده برقی
- نصاب کرکره برقی
- نصاب درب اتوماتیک شیشه ای
- نصاب جک برقی
- نصاب آنتن مرکزی
- لوله کش ساختمان
- تاسیسات و موتورخانه
- نصاب و تعمیرکار پکیج
- نصاب و تعمیرکار کولر گازی
- طراح دکوراسیون
- نقاش ساختمان
- نصاب کفپوش
1- برقکار ساختمان
یکی از اصلی ترین بخش های هر ساختمان سیستم برق است. با کمک سیستم برق روشنایی محیط و فضاهای مختلف تامین می گردد و سیستم های دیگر مانند تهویه، امنیت و ایمنی و … فعالیت می کنند. یک برقکار وظایف مختلفی برعهده دارد که از مهمترین آنها می توان به آنالیز، بررسی، نصب، تعمیر، سرویس و نگهداری سیستم های برقی گوناگون اشاره کرد.
همچنین بخوانید: شغل های پردرآمد با ماشین
همانطور که می دانید صنعت ساختمان رو به رشد بوده و هر سال بر تعداد ساختمان های جدید افزوده می شود. همچنین ساختمان های قدیمی نیز نیاز به بازسازی و تغییر سیستم های برقی خود پس از مدت زمان مشخصی دارند. به همین خاطر بازار کار برق ساختمان رونق خوبی داشته و افراد با کسب مهارت های لازم و اخذ مدرک معتبر می توانند به راحتی در آن مشغول به فعالیت شوند.
میزان درآمد برق کشی ساختمان را نمی توان به صورت دقیق مشخص کرد اما این حرفه جزو پردرآمدترین مشاغل فنی حوزه ساختمان محسوب می شود. هرچقدر میزان مهارت، توانایی، دانش، تخصص و تجربه افراد در این حرفه بیشتر باشد، مشتریان بیشتری را می توانند جذب نموده و در نتیجه به درآمد بیشتری دست پیدا خواهند کرد.
2- نصاب آسانسور
در گذشته الزامی جهت راه اندازی آسانسور در ساختمان های چند طبقه وجود نداشت. اما امروزه طبق قوانین و مقررات ساخت و ساز، ساختمان های بیش از دو طبقه باید آسانسور داشته باشند. از آنجایی که آپارتمان نشینی در حال ترویج است و بیشتر ساختمان های جدید به صورت مرتفع و چند طبقه با تعداد واحدهای زیاد ساخته می شوند، نیاز به آسانسور به شدت وجود دارد.
همین امر موجب شده که برای راه اندازی آسانسور، نیاز به افراد متخصص و حرفه ای در این زمینه احساس شود. زیرا راه اندازی آسانسور از اهمیت زیادی برخوردار بوده و برای حفظ ایمنی افراد باید کاملا دقیق و اصولی صورت بگیرد. این امر نیز فقط از افراد آموزش دیده که تجربه کافی دارند بر می آید. بنابراین می توان حرفه راه اندازی آسانسور را در لیست پردرآمدترین شغل های ساختمانی قرار داد.
همچنین بخوانید: پردرآمدترین شغل مکانیکی
شما می توانید با گذراندن دوره های آموزشی و کسب مهارت ها و مدرک معتبر و تجربه لازم، وارد بازار کار شده و از فرصهای شغلی مختلف مانند راه اندازی، سرویس و نگهداری و تعمیر آسانسور، استخدام در شرکت های تولید کننده آسانسور و … نهایت بهره را ببرید.
3- هوشمند کردن ساختمان
صنعت ساختمان سازی صنعتی است که همیشه در حال پیشرفت است و یکی از مسائلی که در پیشرفت خانه ها و ساختمان های مختلف تاثیر بسزایی داشته است، بحث هوشمندسازی آن ها می باشد. هدف سیستم ها و تجهیزات هوشمند سازی ساختمان، فراهم آوردن آسایش و امنیت برای ساکنین این ساختمان ها است.
یک ساختمان هوشمند ساختمانی است که تمام تجهیزات آن مانند برق و سیستم های الکتریکی، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، موتورخانه، درب و پنجره ها، دوربین های امنیتی و … توسط یک سیستم جامع و یکپارچه مدیریت و کنترل می شوند. در خانه هوشمند شما به راحتی می توانید همه چیز خانه را از هر جایی که هستید به راحتی کنترل کنید.
در سال های اخیر افراد بیشتری علاقمند به استفاده از سیستم هوشمند سازی برای ساختمان های مختلف مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی، باغ و ویلا، مراکز درمانی، سازمان ها، هتل ها، رستوران ها و … شدند. این شغل جزو مشاغل آینده دار محسوب می شود که می تواند درآمد بسیار بالایی برای فعالان در این حوزه به همراه داشته باشد.
4- نصاب دوربین مداربسته
سیستم نظارتی یکی کاربردی ترین و مهمترین تجهیزات امنیتی برای ساختمان های مختلف محسوب می شود. در گذشته از دستگاه نظارتی بیشتر برای ساختمان های تجاری و اداری استفاده می شد، اما ضرورت تامین امنیت باعث شده در ساختمان های دیگر مانند منازل مسکونی ویلایی یا آپارتمانی، باغ و … نیز نصب دوربین مدار بسته صورت بگیرد.
با استفاده از دستگاه نظارتی افراد می توانند از نظر امنیت مالی ساختمان خود اطمینان حاصل کرده و دیگر نگرانی بابت سرقت، رفت و آمدهای مشکوک و … نداشته باشند. روز به روز بر میزان استفاده از سیستم نظارتی در صنعت ساختمان سازی افزوده می شود و افراد زیادی نیز به دنبال کسب مهارت های نصب آن هستند.
5- نصاب اعلام حریق
یکی از مقررات و قوانین مهم در صنعت ساختمان سازی، رعایت حداکثری موارد ایمنی است. آتش سوزی یکی از اتفاقات و بلایای غیر قابل پیش بینی بوده که می تواند خسارت های جانی و مالی جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. از این رو در سال های اخیر قوانینی وضع شده که مطابق با آنها ساختمان ها به ویژه ساختمان های بزرگ مانند برج های مسکونی و اداری، مراکز عمومی همچون بیمارستان ها و مراکز آموزشی، هتل ها، فروشگاه های تجاری و پاساژها و … باید از سیستم های اعلام حریق و اطفا آن برخوردار باشند.
از آنجایی که تعداد این ساختمان ها نیز روز به روز در حال افزایش است، نیاز به افراد متخصص در زمینه نصب اعلام حریق احساس می شود. بر همین اساس می توان گفت نصب اعلام حریق یکی از مشاغل فنی پردرآمد در حوزه ساختمان است.
برای ورود به بازار کار این حرفه شما باید آموزش های لازم را دریافت کرده و مهارت ها و دانش مربوطه را فرابگیرید. پس از گذراندن دوره های آموزشی نصب اعلام حریق و اخذ مدرک معتبر می توانید در شرکت های اجرا کننده سیستم های ایمنی ساختمان، شرکت های تولید کنند قطعات و تجهیزات اعلام حریق فعالیت کرده و یا به صورت شخصی یک مجموعه نصب اعلام حریق راه اندازی کنید و به کسب درآمد بالا بپردازید.
6- نصاب دزدگیر اماکن
هدف از شغل نصب اعلام سرقت، حفظ امنیت جان و مال و جلوگیری از سرقت در هر مکانی است. امروزه ساختمان های مختلفی نیاز به دزدگیر اماکن دارند که از مهمترین آنها می توان به فروشگاه های تجاری، منازل مسکونی، باغ و ویلا، ساختمان های اداری و سازمانی و … اشاره کرد.
به خاطر افزایش نیاز به تامین امنیت بیشتر در ساختمان ها، نیاز به نصب دزدگیر اماکن نیز بیشتر می شود. برای ورود به بازار کار این حرفه نیازی به تحصیلات خاصی نیست و افراد علاقمند می توانند با گذراندن دوره های آموزشی وارد بازار کار شوند.
این حرفه جزو مشاغل مهم و مورد نیاز جامعه محسوب می شود و همین امر موجب شده بازار کار خوب و فرصت های شغلی متعددی داشته باشد. در نتیجه، درآمد آن نیز بالا بوده و از آینده درخشانی نیز برخوردار است. زیرا هرچقدر صنعت ساختمان سازی پیشرفت می کند نیاز به موارد ایمنی و امنیتی نیز بیشتر می شود.
7- نصاب پرده برقی
پرده برقی یکی از جدیدترین تکنولوزی های دهه های اخیر است که در ساختمان های مختلف مانند منازل مسکونی، هتل ها، رستوران ها، مراکز تجاری و اداری و … استفاده می شود. پیشرفت روز به روز تکنولوژی باعث شده وسایل مختلف زندگی از قابلیت ها و امکانات جدید تری بهره مند گردد و زندگی را راحت تر کنند. در حال حاضر اکثر وسایل اطرافمان برقی بوده و یا با کنترل کار می کنند و استفاده از آن ها به نسبت گذشته خیلی آسان تر شده است. پرده برقی نیز یکی از این محصولات جدید می باشد که دارای انواع مختلف با مزایا و ویژگی های خاصی است.
پرده برقی نوعی از پرده های جدید است که با استفاده از برق و از کنترل از راه دور باز و بسته می شود. این پرده ها دارای تکنولوژی و سیستم مخصوصی هستند که می توان آن ها را به حالت های مختلف و با استفاده از برق تنظیم نمود. شما می توانید از پرده برقی برای تنظیم میزان نور ورودی بخش های مختلف خانه مانند اتاق خواب، پذیرایی، آشپزخانه و … استفاده کنید.
همچنین هتل ها، رستوران ها و فروشگاه های عمومی نیز از این نوع پرده برای پنجره های خود استفاده می کنند تا علاوه بر زیباسازی فضای خود از راحتی باز و بسته شدن آن نیز بهره مند گردند.
یکی دیگر از موارد رایج استفاده از پرده برقی در سالن های همایش و سن اجرای نمایش می باشد. سالن های اجتماعات و یا نمایش تئاتر و برنامه های مختلف دارای پرده های برقی هستند تا بتوانند بهتر روند برنامه های خود را مدیریت کنند.
اماکنی که دارای پنجره های بزرگ هستند نیز از پرده برقی استفاده می کنند. زمانی که ابعاد پنجره بزرگ باشد بالطبع اندازه پرده نیز بزرگ بوده و در نتیجه کنترل و باز و بسته کردن آن مشکل خواهد بود. در نتیجه، با استفاده از پرده برقی می توان به راحتی پرده را کنترل نمود.
نصب پرده برقی یکی از خاص ترین مشاغل فنی حوزه ساختمان محسوب می شود که افراد می توانند با کسب مهارتها و دانش تخصصی آن در بازار کار مشغول به فعالیت شده و درآمد بالا بدست آورند.
8- نصاب کرکره برقی
در گذشته برای درب مغازه های مختلف و فروشگاه های تجاری از کرکره های آهنی و فلزی سنگین که باید با استفاده از نیروی انسانی و دست باز و بسته می شدند، استفاده می کردند. این نوع کرکره های قدیمی معایب و مشکلات مخصوص به خود را داشتند. امروزه کرکره های جدیدی طراحی و تولید می شوند که علاوه بر کارایی و مقاومت بالا از زیبایی ظاهری خوبی نیز برخوردارند.
این کرکره ها به صورت برقی و کنترل از راه دور بوده و به راحتی باز و بسته می شوند. همچنین در طرح ها و رنگ های مختلف تولید می شوند که این موارد باعث شده افراد زیادی علاقمند به استفاده از آن ها باشند. با افزایش میزان تقاضا برای استفاده از کرکره، نیاز به افراد ماهر در زمینه نصب کرکره و نگهداری و سرویس و تعمیر آنها نیز افزایش می یابد.
این حرفه به جز فروشگاه ها و اماکن تجاری در سال های اخیر برای مکان های دیگر مانند درب پارکینگ ساختمان های مسکونی، اداری، هتل ها، باغ و ویلا و … مورد توجه قرار گرفته است. همانطور که می دانید به خاطر پیشرفت صنعت ساختمان و افزایش میزان رفاه و زندگی راحت افراد زیادی به دنبال استفاده از تجهیزات جدید مانند کرکره هستند. بنابراین، می توان گفت بازار کار این حرفه از رونق خوبی برخوردار بوده و آینده درخشانی دارد.
9- نصاب درب اتوماتیک شیشه ای
درب اتوماتیک شیشه ای یکی از انواع جدید درب ها است که در ساختمان های مختلف به ویژه ساختمان های تجاری، اداری، آموزشی، درمانی، هتل ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. سهولت در باز و بسته شدن و رفت و آمد و همچنین زیبایی ظاهری عامل اصلی استفاده از این نوع درب محسوب می شوند.
امروزه در مکان های مختلف درب اتوماتیک شیشه ای به عنوان درب ورودی بخش های مختلف ساختمان انتخاب می شود. به خاطر پیشرفت چشمگیر صنعت ساختمان و استفاده بیشتر از این نوع درب، نیاز به افراد متخصص در زمینه نصب، سرویس و نگهداری و تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای بیشتر احساس می شود.
بنابراین، شما می توانید با ورود به این حرفه که جزو پردرآمدترین شغل های ساختمانی نیز محسوب می شود، از فرصت های کاری مختلف استفاده کرده و به موفقیت دست پیدا کنید.
10- نصاب جک برقی
در گذشته برای ساختمان های مختلف از درب های سنتی یا همان درب های دستی استفاده می شد که مشکلات مخصوص به خود را داشتند. اما امروزه طراحی و به کارگیری جک برقی باعث سهولت در رفت و آمد ها شده است. شما دیگر نیازی به پیاده شدن از خودرو خود ندارید و با فشردن یک دکمه کنترل از راه دور می توانید جک برقی را فعال کرده تا درب برای تان باز و بسته شود.
از انجایی که روز به روز افراد بیشتر به دنبال فراهم کردن شرایط بهتر جهت رفاه زندگی و راحت تر کردن امور خود هستند، استفاده از جک برقی نیز در ساختمان های مختلف رو به افزایش است. در سال های پیش رو قطعا شاهد این خواهیم بود که اکثر ساختمان ها مجهز به جک برقی و درب های اتومات شده و همین امر موجب می شود بتوان گفت بازار کار نصب جک برقی از آینده درخشانی برخوردار است.
اگر می خواهید همزمان با پیشرفت صنعت ساختمان شما هم رو به جلو حرکت کرده و به موفقیت و درآمد عالی دست پیدا کنید، پیشنهاد می کنیم به سراغ فراگرفتن مهارت های لازم حرفه نصب جک برقی بروید. برای کسب این توانایی ها و اخذ مدرک لازم باید در دوره های آموزشی مربوطه شرکت کنید.
11- نصاب آنتن مرکزی
در ساختمان هایی که تعداد واحدهای زیادی دارند، نصب انتن مرکزی موجب می شود کیفیت تصاویر بهبود یافته و در مصرف تجهیزات و همچنین انرژی صرفه جویی شود. از آنجایی که امروزه ساخت و سازهای وسیعی در سطح شهرها صورت می گیرد و ساختمان های مرتفع و بزرگی با واحدهای زیاد ساخته می شوند، نصب آنتن مرکزی به امری ضروری و مهم تبدیل شده است.
با این تفاسیر می توان گفت بازار کار نصب آنتن مرکزی به عنوان یکی از مشاغل پردرآمد ساختمانی، به خصوص در شهرهای بزرگ رونق خاصی دارد. بازار کار این حرفه ارتباط مستقیمی با مدرن شدن شیوه زندگی افراد جامعه دارد. هرچقدر آپارتمان نشینی و برج نشینی بیشتر می شود، بازار کار این حرفه نیز بهتر می گردد.
اگر علاقمند به مشاغل فنی حوزه ساختمان هستید و می خواهید به موفقیت و درآمد بالا دست پیدا کنید، کافی است در دوره های آموزشی نصب انتن مرکزی شرکت کنید. در این کلاس ها شما مهارت ها و دانش تخصصی مربوط به این حرفه را فرا گرفته و پس از اخذ مدرک معتبر به راحتی وارد بازار کار می شوید. هرچقدر کیفیت کار شما بیشتر باشد، موفقیت و درامد شما نیز بیشتر می گردد.
12- لوله کش ساختمان
از دیگر مشاغل مهم و پردرآمد ساختمانی می توان به لوله کشی اشاره کرد. تامین آب مصرفی جهت شستشو، آشپزی، پاکیزگی و نظافت محیط، استحمام و … از اهمیت زیادی برخوردار است. لوله کشی درست و طراحی و اجرای یک سیستم آبرسانی اصولی و کارآمد از نیازهای اصلی هر ساختمانی به شمار می رود.
بروز هرگونه مشکل و عیب و ایراد در این سیستم منجر به اختلال در آب رسانی شده و باید در سریع ترین زمان ممکن برطرف گردد. در این زمان است که نیاز به یک لوله کش حرفه ای ساختمان احساس می شود که باید از افرادی با مهارت و باتحربه در این زمینه کمک گرفت.
همچنین، به جز تعمیر سیستم لوله کشی، راه اندازی یک سیستم آبرسانی جدید برای ساختمان های تازه تاسیس یا ساختمان هایی که نیاز به تغییر و بازسازی دارند جزو فعالیت های یک لوله کش ساختمان محسوب می شود. از آنجایی که صنعت ساختمان سازی هر روز در حال پیشرفت بوده و ساختمان های زیادی با کاربری های مسکونی، تجاری، اداری و … ساخته می شوند، می توان گفت بازار کار لوله کشی ساختمان از آینده بسیار خوبی برخوردار است. بنابراین، شما می توانید با کسب مهارت ها و مدارک و مجوز های لازم و فعالیت در این حرفه به درآمد بالا دست پیدا کنید.
13- تاسیسات و موتورخانه
در ساختمان های مختلف برای تامین آب گرم مصرفی مورد نیاز، تامین گرمای لازم در فصل سرد، تهویه مطبوع هوا در قسمت های مختلف ساختمان ها و … نیاز به یک موتورخانه قدرتمند است. تاسیسات و تجهیزات مختلفی در موتورخانه وجود دارند که هر کدام از آن ها از ویژگی هایی برخوردار بوده و کاربرد مخصوص به خود را دارند. خراب شدن هر یک از این اجزا در عملکرد کلی موتورخانه تاثیر منفی می گذارد. بنابراین، باید در سریع ترین زمان ممکن عیب یابی و تعمیر شوند.
از آنجایی که استفاده از موتورخانه در ساختمان های امروزی بسیار رونق یافته است، به همان میزان نیاز به تعمیرکار و تکنسین های فعال در این زمینه نیز وجود دارد. بنابراین، شما می توانید با کسب مهارت های لازم این شغل فنی و اخذ مدارک معتبر، برای کسب درآمد عالی در این حرفه مشغول به فعالیت شوید.
14- نصاب و تعمیرکار پکیج
امروزه در ساختمان های مختلف جهت تامین آب گرم مورد نیاز برای سیستم گرمایشی، شستشو و … کمتر از روش ها و تجهیزات قدیمی استفاده می شود. پکیج یکی از بهترین وسایل و تجهیزاتی است که با استفاده از آن می توان در مصرف انرژی صرفه جویی نموده و راندمان کاری بهتری دریافت کرد. از این رو افراد زیادی به دنبال نصب پکیج در ساختمان های خود هستند.
از آنجایی که روز به روز بر میزان استفاده از پکیج در ساختمان ها افزوده می شود و همچنین پکیج ها مانند همه وسایل و تجهیزات نیاز به نگهداری و سرویس، تعمیر و تعویض قطعات دارند، می توان گفت بازار کار این حرفه از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است و آینده ای درخشان با درآمد عالی را می توان برای کسانی که در این شغل به فعالیت می پردازند، متصور شد.
15- نصاب و تعمیرکار کولر گازی
کولر گازی به عنوان یکی از لوازم و تجهیزات ضروری در ساختمان های مختلف مسکونی، اداری، تجاری، آموزشی، درمانی و … محسوب می شود که جهت خنک کردن محیط و تهویه هوا مورد استفاده قرار می گیرد. اهمیت کولر گازی برای شهرها و مناطق گرمسیری بسیار زیاد بوده و افراد زیادی در ساختمان های خود از این نوع کولر بهره می برند.
نصب و تعمیر کولر گازی را می توان در لیست پردرآمدترین شغل ساختمانی قرار داد. برای کار نیاز به دانش و تخصص لازم و مهارت ها و توانایی های مختلفی است. اگر این کار به دست افراد معمولی انجام گیرد امکان بروز مشکلات مختلف زیادی وجود دارد. بنابراین نیاز به یک نصاب و تعمیرکار حرفه ای کولرگازی احساس می شود.
شما می توانید با سپری کردن دوره های آموزشی نصب و تعمیر کولرگازی و کسب مهارت ها و مدرک معتبر، وارد بازار کار پردرآمد آن شوید. هرچقدر میزان تخصص و سطح توانایی های شما بالاتر باشد، کیفیت کار افزایش می یابد و در نتیجه مشتریان بیشتری به شما اعتماد می کنند و به درآمد بالاتری دست پیدا خواهید کرد.
16- طراح دکوراسیون
در دنیای امروز که به سمت سرمایه داری پیش می رود، مد و زیبایی از اهمیت زیادی برخوردار است. دنیای مد در صنعت ساختمان نیز راه پیدا کرده است و افراد زیادی به دنبال طراحی فضای زندگی و کاری خود به بهترین و زیباترین شکل ممکن هستند.
طراحی دکوراسیون در سال های اخیر به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل ساختمانی محسوب می شود که طرفداران زیادی نیز دارد. از انجایی که افراد جامعه تمایل به مصرف گرایی دارند و می خواهند همیشه با مد روز دنیا در حال حرکت باشند، می توان گفت بازار کار طراحی دکوراسیون وضعیت بسیار خوبی دارد.
طراحی دکوراسیون شامل شاخه های مختلفی مانند طراحی داخلی ساختمان، طراحی نمای بیرونی، طراحی فضای باز و فضای سبز، طراحی باغ و ویلا، طراحی محیط های اداری و تجاری و … می شود.
17- نقاش ساختمان
شاید تصور کنید نقاشی ساختمانی، حرفه ای معمولی با درآمدی کم است، اما باید بدانید که نقاشی جزو مشاغل پردرآمد و تخصصی صنعت ساختمان محسوب می شود. اگر افراد در این شغل به خوبی فعالیت کنند می توانند به موفقیت های بزرگی برسند.
این حرفه شامل بخش های مختلفی مانند نقاشی دیوار و سقف اتاق ها و محیط های داخلی ساختمان های تجاری، اداری، مسکونی، آموزشی و …، نقاشی دیوار بیرونی، نقاشی درب و پنجره، نقاشی نرده و چوب و … می شود.
برای تبدیل شدن به یک نقاش حرفه ای ساختمان شما باید آموزش های لازم را دریافت کنید. یکی از بهترین روش های فراگرفتن مهارت ها و دانش مربوط به شغل نقاشی ساختمان شرکت در دوره های آموزشی است. شما پس از سپری کردن کلاس های آموزشی و کسب مدرک معتبر می توانید وارد بازار کار شده و پس از بدست آوردن تجربه، به عنوان یک نقاش حرفه ای فعالیت کنید.
از آنجایی که ساختمان سازی رو به جلو حرکت می کند و هر روز به تعداد ساختمان های جدید افزوده می شود، نیاز به نقاش ساختمان حرفه ای نیز بیشتر می شود. از این رو می توان گفت فرصت های شغلی این حرفه مناسب بوده و بازار کار آن از وضعیت بسیار خوبی هم در زمان حال و هم در زمان آینده برخوردار است.
18- نصاب کفپوش
نصب کفپوش از دیگر پردرآمدترین شغل ساختمانی است که می توانید با فراگرفتن مهارت های مربوط به آن، در بازار کار صنعت ساختمان به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنید. در گذشته برای کف فضاهای مختلف در ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و … معمولا از سیمان، سرامیک، کاشی، سنگ و … استفاده می شد و کفپوش های مخصوص پارکت و لمینت آنچنان مورد استفاده قرار نمی گرفتند.
اما با پیشرفت صنعت ساختمان سازی و حرکت رو به جلو به سمت زیبایی بیشتر و دکوراسیون و طراحی داخلی منحصربفرد، افراد زیادی علاقمند به کفپوش کردن کف ساختمان های خود شدند. کفپوش به خاطر زیبایی ظاهری خود جلوه ای دیگر به محیط مانند اتاق خواب، اتاق مدیریت، اتاق پذیرایی و … می بخشند.
نصب کفپوش شامل مراحل مختلفی مانند بررسی و اندازه گیری محیط، طراحی و ایده پردازی، انتخاب بهترین محصول و مواد اولیه، آماده سازی کف و لایه های زیرین، گذاشتن کفپوش و … می شود. شما می توانید با فراگرفتن مهارتهای نصب کفپوش و کسب مدرک معتبر و تجربه کافی وارد بازار کار شده و به درآمد عالی دست پیدا کنید.
سوالات متداول
1- چگونه بهترین و پردرآمدترین شغل ساختمانی را انتخاب کنیم؟
برای انتخاب یک شغل پردرآمد در حوزه ساختمان باید فاکتورهای مختلفی را در نظر بگیرید که از مهمترین آن ها می توان به علاقمندی، میزان درآمد، نوع کار، سختی و مزایا و معایب کار، ساعت کاری، توانایی فردی، تیپ شخصیتی و … اشاره کرد.
2- بهترین راه برای موفقیت در بازار کار مشاغل ساختمانی چیست؟
بهترین راه برای موفقیت در این حوزه، فراگرفتن مهارت ها و دانش مربوطه به صورت کامل، کسب تجربه کافی و اخذ مدرک معتبر است. شما می توانید در کلاس های آموزشی مشاغل ساختمانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای مختلف شرکت کرده و پس از سپری کردن مدت زمان آموزش مشخص، برای ورود به بازار کار آماده شوید.
تیم تحریریه حرفه ای پایتخت فناوری بصورت کامل و جامع بهترین شغل های ساختمانی را برای شما کاربران در این مقاله بازگو کرد تا اگر قصد انجام یادگیری شغلی جدید را دارید براحتی تصمیم بگیرید.