معرفی شغل های پردرآمد با ماشین با درآمد بالا

معرفی شغل های پردرآمد با ماشین با درآمد بالا

از آنجایی که امروزه ماشین به یک کالای اساسی زندگی تبدیل شده است، بهترین شغل های مرتبط با خودرو جزو مشاغل فنی پردرآمد جامعه محسوب می شوند. افراد زیادی در جامعه به خاطر قیمت بالای خودرو دیگر توانایی تعویض آن با مدل های جدید را ندارند. این افراد در زمان خرابی و بروز ایراد در وسیله نقلیه خود به دنبال تعمیر آن هستند، همین امر باعث رونق گرفتن بازار کار مشاغلی همچون مکانیکی، برقکاری، صافکاری، نقاشی و … شده است.

اگر شما هم به دنبال انتخاب بهترین شغل در این زمینه و ورود به بازار کار حوزه تعمیرات خودرو هستید، پیشنهاد می کنیم تا انتها همراه پایتخت فناوری باشید. در این مقاله قصد داریم به طور جامع و کامل بهترین و پردرآمدترین شغل های مرتبط با ماشین را معرفی و بررسی کنیم.

عناوین این نوشته:

شغل های پردرآمد با ماشین

  • مکانیکی
  • سیم کشی خودرو
  • جلوبندی در خودرو
  • رنگ کردن بدنه خودرو
  • صافکاری خودرو
  • تعمیرات کامپیوتر ماشین
  • نصب ضبط و باند
  • تعمیر قفل و شیشه بالابر
  • تعمیر کولر و بخاری
  • تعویض روغنی و آپاراتی
  • گاز سوز کردن و نصب و تعمیر CNG و LPG
  • دیاگ زدن
  • نصب دزدگیر ماشین

1- مکانیکی

مکانیکی را می توان اصلی ترین و بهترین شغل های مرتبط با خودرو در نظر گرفت. بخش مکانیکی هر ماشین مهمترین قسمت آن محسوب می شود که بروز حتی کوچکترین مشکل برای آن دردسرهای زیادی را به همراه خواهد داشت. اگر اجزای موتور، گیربکس و سیستم تعلیق دچار عیب و ایرادی شوند، ممکن است باعث از کار افتادن کلی خودرو گردند. از این رو عیب یابی و تعمیر آن ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

شغل مکانیک خودرو

توانایی و مهارت های مورد نیاز

در شغل مکانیکی ماشین، تعمیرکاران باید به خوبی عیب یابی را انجام داده و با استفاده از توانایی و مهارت های لازم مشکلات را برطرف کنند. آشنایی کامل با موتور و قطعات ریز و درشت آن، آشنایی با گیربکس و نحوه عملکرد آن و شناخت کامل دلایل خرابی موتور و گیربکس مهمترین توانایی و مهارت هایی هستند که یک تعمیرکار یا مکانیکی باید آن ها را فرا گرفته باشد.

نحوه تشخیص مشکلات و همچنین باز و بسته کردن موتورو گیربکس، تعمیر یا تعویض قطعات بخش های مکانیکی اتومبیل، تنظیم موتور، رفع مشکلات سیستم تعلیق و … اهمیت زیادی در این حرفه دارند. اگر می خواهید در حرفه مکانیکی به موفقیت برسید باید مهارت ها، دانش و تخصص لازم در زمینه موارد گفته شده را بدست آورید.

بازار کار و درآمد

امروزه خودرو به یکی از وسایل ضروری زندگی افراد تبدیل شده است و تقریبا می توان گفت در اکثر خانواده ها حداقل یک خودرو وجود دارد. همین امر موجب شده تعداد خودروهای موجود در کشور روز به روز افزایش یابد. این خودروها به خاطرعوامل مختلف مانند کیفیت پایین، تصادفات، رانندگی نامناسب و … نیاز به تعمیر دارند. بنابراین می توان گفت بازار کار مکانیکی نسبت به سایر مشاغل فنی جامعه مانند تعمیر لوازم خانگی از وضعیت بهتری برخوردار است.

درآمد این حرفه نیز نسبت به سایر مشاغل مربوط به خودرو بالاتر است. زیرا موتور و گیربکس دو بخش اصلی هر خودرو محسوب می شوند که در صورت خرابی باید سریعا تعمیر شوند. قطعات و اجزای این قسمت ها در مقایسه با سایر اجزای خودرو از قیمت بیشتری برخوردارند. همین حساسیت و اهمیت بخش مکانیکی خودرو موجب شده درآمد تعمیرکاران برای عیب یابی و تعیمر یا تعویض قطعات بالاتر باشد. علاوه بر این، نوع کار مکانیکی معمولا سنگین تر و سخت تر از سایر رشته ها محسوب می شود و بدین ترتیب میزان دستمزد در این شغل نیز بیشتر است.

آینده شغلی و فرصت های کاری

شما می توانید با شرکت در آموزش مکانیک خودرو به خوبی این حرفه را یاد بگیرید و توانایی ها و مهارت های لازم را بدست آورید. سپس با داشتن تجربه و مدرک معتبر از فرصت های کاری پیش رو استفاده کنید. استخدام در کارخانه های تولید قطعات خودرو مانند سایپا، ایران خودرو و …، راه اندازی تعمیرگاه شخصی، فعالیت در تعمیرگاه های مجاز سطح شهر و … مهمترین فرصت های شغلی این رشته محسوب می شوند.

2- سیم کشی خودرو

یکی از شغل های پردرآمد با ماشین را می توان سیم کشی خودرو نام برد. در این حرفه بر روی سیستم برقی و اجزا و قطعات آن تمرکز می شود. به عبارتی برقکار خودرو با عیب یابی دقیق بخش های الکتریکی مشکلات مختلف را شناسایی کرده و با استفاده از روش های مناسب آن ها را برطرف می سازد.

شغل برق خودرو

توانایی و مهارت های مورد نیاز

سیستم برقی خودرو شامل بخش های مختلفی مانند کامپیوتر، سیم کشی، استارت، دینام، باطری، چراغ ها، سیستم صوتی، دزدگیر و … می شود. یک برقکار باید از دانش، تخصص و مهارت کافی برخوردار باشد تا بتواند مشکلات به وجود آمده برای هر کدام از این بخش ها را به خوبی تشخیص داده و حل کند.

تعویض یا تعمیر سیم کشی ها، تعمیر یا تعویض چراغ ها، سرویس و راه اندازی کامپیوتر ماشین ، تعمیر بخاری و کولر، تعویض دینام و باتری، نصب سیستم صوتی و تنظیم آن و … از مهمترین مهارت هایی هستند که یک برق کار باید آن ها را طی آموزش برق خودرو فرا گرفته باشد.

بازار کار و درآمد

از آنجایی که سیستم برقی خودرو از اهمیت زیادی برخوردار است و به نوعی بروز مشکل در بخش الکتریکی ماشین موجب اختلال در عملکرد کلی آن می شود، بازار کار این رشته وضعیت خوبی دارد. مشکلات سیستم برقی خودرو می توانند باعث آسیب رساندن به دیگر بخش ها و اجزای خودرو شوند و مشکلات دیگری به وجود آورند؛ از این رو رانندگان در صورت مشاهده عیب و ایراد در بخش برقی ماشین خود سریعا به برقکار مراجعه می کنند.

همانطور که گفته شد به خاطر پایین بودن کیفیت قطعات خودروهای ایرانی و همچنین استفاده روزافزون از خودرو در جامعه ما، احتمال خرابی بخش های مختلف خودرو مانند سیستم برقی زیاد است. از این رو افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند می توانند با بالا بردن کیفیت کار خود به درآمد قابل توجه و موفقیت چشمگیری دست پیدا کنند.

آینده شغلی و فرصت های کاری

برای علاقمندان به فعالیت در شغل های مرتبط با خودرو، برقکاری گزینه ای ایده آل محسوب می شود. این رشته جزو بهترین مشاغل خودرو است که افراد می توانند با کسب مهارت های و توانایی های لازم در آن موفق شوند. با توجه به تعداد بالای خودرو در کشور می توان گفت آینده شغلی برقکاری خودرو تضمین شده است.

اگر به دنبال ورود به بازار کار این حرفه هستید می توانید با داشتن سرمایه کافی تعمیرگاه سیم کشی خودرو شخصی خود را راه اندازی کنید. در غیر این صورت پس از گذراندن دوره های آموزشی و کسب مدارک معتبر و مهارت ها و تجربه، می توانید به عنوان برقکار خودرو در تعمیرگاه های مجاز مانند نمایندگی های خودروسازی، تعمیرگاه های سطح شهر، کارخانه های تولید لوازم یدکی مربوط به سیستم برق ماشین، مراکز  سیم کشی و … مشغول به کار شوید.

3- جلوبندی در خودرو

به محور حرکتی قسمت جلوی ماشین، جلوبندی گفته می شود که وظیفه مهم کاهش لرزش و ارتعاشات ناشی از ناهمواری های جاده و راحت تر کردن رانندگی را بر عهده دارد. همچنین، این بخش از خودرو باعث حفظ تعادل نیز می شود؛ از این رو از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت بروز مشکل یا هرگونه عیب و ایراد باید سریعا عیب یابی و برطرف شود. شغل جلوبندی سازی یکی دیگر از مشاغل مهم و پردرآمد خودرو به شمار می رود که علاقمندان زیادی نیز دارد.

شغل جلوبندی خودرو

توانایی و مهارت های مورد نیاز

اگر به دنبال ورود به بازار کار جلوبندی در خودرو هستید، ابتدا باید توانایی ها و مهارت های مورد نیاز این حرفه را فرا بگیرید. یک جلوبندی ساز باید از شناخت کاملی نسبت به قطعات و اجزای این بخش مهم از خودرو برخوردار باشد و روش های عیب یابی و تعمیر و تعویض قطعات را به خوبی به کار بگیرد.

تعمیر و تعویض اجزا و قطعاتی مانند، کمک فنرها، فنرها، لنت های ترمز، سیبک، طبق، بوش، میل گاردون، پولوس و … نیاز به مهارت و تخصص و تجربه دارد. شما می توانید این مهارت ها را در آموزش جلوبندی سازی کسب کنید و دانش و اطلاعات خود در این زمینه را به کمک اساتید و کارشناسان حرفه ای بالا ببرید.

بازار کار و درآمد

جلوبندی سازی نیز مانند دیگر مشاغل مرتبط با خودرو، بازار کار و درآمد خوبی دارد. یکی از دلایل این امر وضعیت نامناسب خیابان ها، جاده ها و مسیرهای مختلف در کشور ما است. ناهمواری های غیر طبیعی و استاندارد نبودن جاده ها موجب خرابی زودتر و بیشتر قسمت جلوبندی خودروها می شود. در نتیجه افزایش خرابی، نیاز به تعمیر جلوبندی نیز بیشتر می شود.

آینده شغلی و فرصت های کاری

به خاطر اهمیت بالای این بخش از خودرو، آینده شغلی افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند به نوعی تضمین شده است. رانندگان نمی توانند با جلوبندی خراب به خوبی ماشین را کنترل و هدایت کنند. در نتیجه در صورت بروز کوچکترین مشکل باید نسبت به تعمیر آن اقدام نمایند. همین امر موجب شده جلوبندی سازان همیشه مشتریان خود را داشته باشند و گاهی اوقات به خاطر مشغله زیاد فرصت پاسخگویی به همه مراجعان را ندارند.

پس از گذراندن دوره های آموزشی و کسب مهارت و تجربه و مدرک معتبر فنی و حرفه ای، فرصت های کاری متنوعی نیز برای رشته جلوبندی سازی وجود دارد که از مهمترین آن ها می توان به استخدام در کارخانه های تولید قطعات جلوبندی، تعمیرگاه های مجاز و نمایندگی های خودروسازی کشور، راه اندازی جلوبندی سازی شخصی یا فروشگاه لوازم و قطعات مربوطه، استخدام در تعمیرگاه ها و مراکز جلوبندی سازی سطح شهر و … اشاره کرد.

4- رنگ کردن بدنه خودرو

هر راننده ای دوست دارد ماشینی با بدنه سالم و رنگ و ظاهر زیبا داشته باشد. از این رو اهمیت زیادی به نگهداری هرچه بهتر خودرو می دهد. نقاشی ماشین شغلی است که ارتباط مستقیم با زیباسازی وسیله نقلیه دارد و به عنوان یکی از مشاغل عالی در زمینه خودرو شناخته می شود.

شغل نقاشی خودرو

توانایی و مهارت های مورد نیاز

یک نقاش ماشین وظیفه برطرف کردن آسیب ها و خوردگی های وارد شده به رنگ بدنه ماشین را برعهده دارد. بنابراین باید بتواند تغییرات ظاهری لازم را به بهترین شکل اعمال کند. اگر می خواهید وارد حرفه رنگ کردن ماشین شوید، ابتدا باید توانایی ها و مهارت های مربوطه را فرا بگیرید که به این منظور باید در آموزش نقاشی خودرو شرکت کنید. این مهارت ها شامل شناخت کامل رنگ، نور، سایه ها، روش های ترمیم رنگ، روش های آماده سازی بدنه برای رنگ آمیزی، انتخاب صحیح رنگ و مقدار آن و … می شود.

رنگ کردن ماشین به نوعی یک هنر محسوب می شود و افراد فعال در این حرفه باید از تجربه بسیار بالایی برخوردار باشند تا بتوانند زیبایی دوباره را به خودرو برگردانند.

بازار کار و درآمد

عوامل مختلفی مانند تابش مستقیم نور خورشید به مدت طولانی، باران های اسیدی و آلودگی هوا، رطوبت، تصادفات، شستشوی غیر اصولی و … باعث رنگ پریدگی خودرو می شوند. از آنجایی که تخریب رنگ بدنه ماشین امری اجتناب ناپذیر است، نیاز به رنگ کردن ماشین همیشه احساس می شود. بنابراین، می توان گفت بازار کار رنگ کردن ماشین همانند سایر مشاغل این حوزه وضعیت خوبی دارد.

درآمد یک نقاش خودرو را نمی توان به طور دقیق مشخص کرد اما باید بدانید که این شغل یک هنر محسوب می شود و نیاز به تخصص، مهارت، تجربه، ظرافت و دقت بالایی است. همین موارد موجب می شوند دستمزد نقاشان حرفه ای ماشین بالا برود. هر چقدر کیفیت کار یک نقاش بالاتر باشد می تواند مشتریان بیشتری را جذب کرده و در نتیجه درآمد بیشتری بدست آورد.

آینده شغلی و فرصت های کاری

اگر به دنبال ورود به بازار کار نقاشی ماشین هستید، می توانید در کلاس ها و دوره های آموزشی شرکت کنید. پس از کسب مهارت ها و دانش لازم و اخذ مدرک معتبر می توانید از فرصت های شغلی متنوع این رشته نهایت بهره را ببرید. اگر سرمایه کافی در اختیار داشته باشید، راه اندازی یک کارگاه نقاشی خودرو گزینه ای ایده آل محسوب می شود. در غیر این صورت می توانید به عنوان یک نقاش در تعمیرگاه ها و مراکز مجاز و معتبر سطح شهر یا نمایندگی های خودروسازی ها مشغول به کار شوید. استخدام در بخش رنگ کارخانه های تولید خودرو نیز دیگر فرصت کاری این رشته محسوب می شود که شرایط کاری ویژه و مزایای خاص خود را دارد.

5- صافکاری خودرو

همانطور که می دانید آمار تصادفات در کشور ما بالا است و تصادف یکی از اتفاقات اجتناب ناپذیر برای هر خودرو راننده ای محسوب می شود. همچنین، بروز عیب و ایراد در بدنه ماشین علاوه بر زیبایی تاثیر زیادی بر قیمت ماشین نیز دارد. از این رو رانندگان دوست دارند در صورت بروز مشکل آن را برطرف کنند. همین امر موجب می شود نیاز به صافکاری خودرو روز به روز افزایش پیدا کند.

شغل صافکاری خودرو

توانایی و مهارت های مورد نیاز

تعمیر بدنه اتومبیل جزو بهترین شغل های مرتبط با خودرو محسوب می شود که افراد زیادی علاقمند به فعالیت در آن هستند. یک صافکار باید از مهارت و توانایی لازم در جهت ترمیم و بازسازی بدنه و برطرف کردن عیب های آن ناشی از تصادف، اصابت ضربه، اصابت اشیا سخت و … داشته باشد.

صافکاری نیز همانند نقاشی ماشین یک هنر به شمار می رود و شغلی تخصصی است. بنابراین، صافکار باید به خوبی مهارت ها و دانش و تجربه لازم در این زمینه را بدست آورد تا بتواند به موفقیت برسد. شناخت کامل بدنه خودرو، آشنایی با قطعات و بخش های خودرو، نحوه باز و بست کردن بخش هایی مانند سپر، گلگیر، درب ها و …، صاف کردن فرورفتگی ها و برآمدگی ها، صیقلی کردن سطح بدنه و … از مهمترین موارد در این حرفه هستند.

بازار کار و درآمد

با توجه به تصادفات زیاد و قیمت گذاری خودرو براساس ظاهر آن، بازار کار صافکاری از وضعیت خوبی برخوردار است. درآمد یک صافکار به عوامل مختلفی مانند میزان مهارت، دانش و تخصص، کیفیت کار، مشتری مداری، تحویل به موقع و … بستگی دارد. هرچقدر کیفیت کار شما به عنوان یک صافکار ماشین بیشتر باشد، درامدتان نیز بالاتر خواهد رفت.

آینده شغلی و فرصت های کاری

یکی از روش های ورود به بازار کار صافکاری خودرو، شرکت در آموزش صافکاری است. شما با گذراندن کلاس های مربوطه می توانید دانش و مهارت مورد نیاز این حرفه را کسب کرده و پس از اخذ مدرک معتبر به راحتی در این شغل به فعالیت بپردازید. استخدام در کارخانه های تولید خودرو یکی از مهمترین فرصت کاری حرفه صافکاری محسوب می شود. علاوه بر این، شما می توانید با داشتن سرمایه کافی یک کارگاه و تعمیرگاه صافکاری شخصی راه اندازی کنید و به کسب درآمد بیشتری بپردازید. استخدام به عنوان صافکار در مراکز و تعمیرگاه های سطح شهر نیز دیگر فرصت برای ورود به این رشته محسوب می شود.

سوالات متداول

1- چه فرصت های شغلی برای شغل مکانیکی وجود دارد؟

می توانید پس از گذراندن دوره های آموزشی و کسب مهارت و مدرک موردنیاز به عنوان یک تعمیرکار در نمایندگی های مجاز تعمیر خودرو، کارخانه های تولید خودرو، کارخانه های تولید قطعات و … مشغول به کار شوید.

2- پردرآمدترین شغل های مرتبط با خودرو کدامند؟

مشاغل مختلفی در زمینه خودرو و تعمیرات آن وجود دارد که از مهمترین و پردرآمدترین آنها می توان به مکانیکی، جلوبندی سازی، برقکاری، صافکاری و نقاشی و … اشاره کرد.

توجه داشته باشید در مجتمع آموزشی پایتخت فناوری آموزش تعمیرات ساعت و آموزش تعمیرات لوازم خانگی زیر نظر اساتید مجرب صورت می گیرد.

امتیاز دهید


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • Mohammad گفت :

    پس شغل تودوزی و تعمیرات صندلی اتومبیل چی شد؟

    • پشتیبان گفت :

      سلام دوست عزیز. وقتتون بخیر. این شغل رو هم حتما اضافه می کنیم.

  • رضا غنی مغرور گفت :

    توضیحات بسیار عالی و دقیق

    • پشتیبان گفت :

      سلام دوست عزیز وقت بخیر. ممنون از نظر مثبتتون

02166577378
02166577378