
نحوه کار با دوربین مدار بسته چگونه است؟
طرز کار با دوربین مدار بسته چگونه است؟ دوربین های امنیتی در سال های اخیر بسیار تغییر کرده اند. دوربین های مدار بسته بسیار مقرون به صرفه تر از گذشته هستند و در دو نسخه سیمی و بی سیم عرضه می شوند و می توانند به اینترنت متصل شوند تا بتوانید از تقریباً از هرجایی املاک خود را کنترل کنید. در این مقاله ما بررسی خواهیم کرد دوربین مدار بسته چیست، چگونه کار می کند و عملکرد آنها به عنوان یک سیستم امنیتی چگونه است.
عناوین این نوشته :
دوربین مدار بسته چیست؟
دوربین مدار بسته، دستگاه ضبط ویدئویی است که از خانه و دارایی شما و همچنین محل کار شما فیلم می گیرد و می توانید با استفاده از اتصال اینترنت از طریق تلفن هوشمند، تبلت یا رایانه از هر جای دیگر این تصاویر را مشاهده کنید. اکثر دوربین های مدار بسته با حرکت فعال می شوند و هنگام تشخیص حرکت شروع به ضبط کردن می نمایند و همچنین برخی از آنها هشداری برای شما ارسال می کنند.
دوربین مدار بسته ابزاری عالی برای تأمین امنیت خانه و محل کار و آرامش خاطر همراه با آن است. دیوید ون ورت، مشاور فن آوری خانه و بنیانگذار VanWert Technology Design Inc می گوید: “به طور کلی مالکین ساختمان های مختلف دوست دارند بتوانند همه چیز را تحت نظر داشته باشند، چه این که از حوادث خاص اطلاع داشته باشند و چه اینکه ببینند چه کسی وارد منزل شده است.” یک دوربین امنیتی می تواند این کار را برای شما انجام دهد.
نحوه کار با دوربین مدار بسته چگونه است؟
برای این که با نحوه کار با دوربین مدار بسته یا طرز کار با دوربین مدار بسته آشنا شوید نیاز است تا با انواع دوربین هایی که وجود دارد و نحوه عمل هر یک از آنها آشنا گردید. در ادامه ما این کار را انجام داده ایم:
دو نوع دوربین مدار بسته وجود دارد: سیمی و بی سیم. دوربین های مدار بسته بی سیم از Wi-Fi برای انتقال تصاویر نظارتی به یک سرور مبتنی بر فضای ابری از طریق اینترنت استفاده می کنند. با این کار می توانید فیلم ها را در هر دستگاه متصل به اینترنت مشاهده کنید. توجه داشته باشید که بسیاری از دوربین های بی سیم کاملاً بی سیم نیستند زیرا باید از طریق کابل برق، به برق متصل شوند، اگرچه بعضی از آنها از باتری های قابل شارژ استفاده می کنند.
از دوربین های مدار بسته بی سیم معمولاً به عنوان دوربین های هوشمند یاد می شود. زیرا با برنامه ای در تلفن هوشمند شما کنترل می شوند و می توانند با دستگاه ها و سیستم های خانه هوشمند مانند آمازون الکسا، دستیار Google، قفل های هوشمند، بلندگوهای هوشمند و چراغ های هوشمند ادغام شوند. برخی از این دوربین ها همچنین می توانند فیلم را تجزیه و تحلیل کنند و بینش هایی از قبیل اینکه آیا بسته ای در درب منزل شما وجود دارد یا اینکه آن شخص یا حیوان در حیاط خانه شما است را ارائه دهند.
دوربین های مدار بسته سیمی از نظر فیزیکی به دستگاه ذخیره سازی فیلم در محل، یا ضبط کننده فیلم دیجیتال که به آنDVR گفته می شود و یا ضبط کننده فیلم شبکه که به آن NVR گفته می شود، وصل می شوند. هر دوربین دارای یک کابل است که از طریق دستگاه ذخیره سازی محلی به آن منتقل می شود تا هم جریان برق و هم فیلم را انتقال دهد. دوربین های مدار بسته سیمی از Wi-Fi استفاده نمی کنند اما برای مشاهده فیلم از راه دور می توانند از طریق کابل اترنت به اینترنت متصل شوند.
اجزای مختلف دوربین مدار بسته
درک یک سیستم دوربین مداربسته کاملاً ساده است، اگرچه قطعات به کار رفته ممکن است بسیار پیچیده باشند اما با دانستن این که چه قطعاتی در آن وجود دارد نصب قطعات اصلی نسبتاً آسان می گردد.
در اینجا تمام اجزای اساسی یک سیستم دوربین مدار بسته را بررسی نموده ایم:
دوربین ها
بسته به نیاز شما، طیف گسترده ای از دوربین های مدار بسته مختلف در بازار موجود می باشد. این مدل ها از مدل های بسیار ابتدایی و ارزان قیمت گرفته تا دوربین های دارای گواهینامه گران قیمت با قابلیت های هوشمند متفاوت هستند. قبل از خرید دوربین باید فقط آنچه را که دوربین های مدار بسته برای شما باید انجام دهند، در نظر بگیرید. سپس گزینه های مختلف نصب و عملکردهای دوربین را در نظر داشته باشید و در کنار آن میزان هزینه ای که قصد دارید برای خرید دوربین خرج کنید در گوشه ذهن خود داشته باشید.
کابل های دوربین مدار بسته
دوربین های مدار بسته باید از طریق کابل به دستگاه ضبط خود متصل شوند، اگرچه مدل های پیشرفته تر از اتصال بلوتوث یا بی سیم استفاده می کنند. برخی از دوربین های مداربسته از انرژی خورشیدی استفاده می کنند، اما اکثریت آنها باید از طریق منبع تغذیه در شبکه اصلی یا منبع تغذیه اضطراری منازل به سیم وصل شوند تا اطمینان حاصل شود که در صورت قطع برق، سیستم نظارت امنیتی شما همچنان فعال است.
این اتصال با استفاده از یک سیستم کابل دوربین مدار بسته سیامی انجام می شود که ترکیبی از یک کابل کواکسیال RG59 انتقال دهنده فیلم با یک کابل برق 16 دو سیم است.
اتصالات BNC
در انتهای کابل های کواکسیال RG59، اتصالات BNC تعبیه شده است بنابراین با این وجود هر دوربین به کانال مناسب متصل می شود.
منبع تغذیه دوربین مداربسته
برخی از دوربین های مداربسته با استفاده از برق 12 ولت کار می کنند در حالی که برخی دیگر به 210 ولت نیاز دارند بنابراین مهم است که دوربین مداربسته با منبع تغذیه صحیح مطابقت داشته باشد.
هر دوربین مدار بسته مستقیماً به خروجی منطبق منبع تغذیه و منبع تغذیه به منبع اضطراری خانگی شما متصل است.
برخی از منابع تغذیه سیستم دوربین مدار بسته مجهز به ذخیره انرژی اضطراری و پشتیبان خود هستند، بنابراین مستقیماً به برق اصلی خانه شما متصل می شوند.
ضبط کننده های ویدئویی برای سیستم های امنیتی
ضبط کننده ها بخش اساسی سیستم های امنیتی دوربین مدار بسته هستند. هر بار که یک دوربین امنیتی دوربین مداربسته مورد جالب توجهی را ثبت می کند، یک دستگاه ضبط کننده، فیلم را بایگانی می کند و به شما امکان می دهد پس از گذشت مدت زمانی آن را مشاهده کنید. دو شکل اصلی گزینه های ضبط فیلم وجود دارد که به آنها اشاره می کنیم:
DVR ها : این دستگاه ها به عنوان ضبط کننده های دیجیتال ویدیویی شناخته می شوند، جایگزین ضبط کننده مدرن آنالوگ هستند که به استفاده از نوارهای ویدئویی متکی بودند. DVR فیلم دوربین آنالوگ را با فریم دلخواه دریافت و در هر ثانیه به فرمت دیجیتالی تبدیل می کند. هنگامی که فضای ذخیره سازی هارد دیسک پر می شود، تصاویر جدید قادر به ضبط شدن در دستگاه نمی باشند، بنابراین بررسی دستگاه ضبط کننده برای اطمینان از داشتن حافظه کافی برای ضبط ضروری می باشد.
NVR ها : این دستگاه ها که به ضبطکننده های ویدیوی شبکه نیز معروف هستند، مشابه DVR می باشند. با این حال، آنها با دوربین های IP سازگار هستند. شما NVR و دوربین های امنیتی خود را از طریق روتر شبکه یا سوئیچ متصل می کنید. به همین ترتیب، می توانید تصاویر NVR خود را از طریق یک برنامه تلفن همراه یا مرورگر وب مشاهده کنید.
باید هارد دیسک های نظارتی را متناسب با NVR یا DVR انتخاب کنید. هارد دیسک های دوربین مداربسته دارای اجزای بادوام تری نسبت به هارد های رایانه ای سنتی هستند که به آنها امکان می دهد در صورت لزوم 24 ساعت کار کنند.
آموزشگاه پایتخت فناوری آموزشگاهی ست که سابقه درخشانی در برگزاری دوره های تعمیرات، الکترونیک، کنترل ابزار دقیق و مکانیک دارد. برخی از این دوره ها عبارتند از : آموزش تعمیرات لوازم خانگی، آموزش تعمیرات موبایل، آموزش تعمیرات برد الکترونیکی، آموزش PLC، آموزش برق ساختمان، آموزش تابلو برق صنعتی و غیره.