راهنمای جامع شغل جلوبندی سازی ماشین

راهنمای جامع شغل جلوبندی سازی ماشین

شاید برای شما هم پیش آمده که با شنیدن صدای غیر طبیعی از قسمت جلو خودرو به تعمیرکار مراجعه می کنید و به شما گفته می شود که باید به سراغ یک جلوبندی ساز بروید. اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات لازم درباره شغل جلوبندی اتومبیل مانند وظایف، مهارت ها، ویژگی های شخصیتی، درآمد، آینده شغلی، بازار کار، سرمایه لازم، معایب و مزایا، نحوه یادگیری و … هستید پیشنهاد می کنیم تا انتها همراه ما باشید.

معرفی شغل جلوبندی اتومبیل

شغل جلوبندی ماشین یکی از مشاغل مهم و پردرآمد حوزه تعمیرات خودرو محسوب می شود که متقاضیان زیادی دارد. جلوبندی درواقع محور حرکتی قسمت جلوی ماشین است که مهمترین وظیفه آن کاهش لرزش و ارتعاشات ناشی از ناهمواری های جاده می باشد. همچنین، این بخش باعث حفظ تعادل خودرو نیز می گردد، از این رو اهمیت زیادی دارد.

معرفی شغل جلوبندی سازی

وظایف جلوبندی ساز ماشین

از مهمترین وظایف یک جلوبند ساز می توان به عیب یابی، تعمیر و تعویض قطعات و اجزای مختلف شامل فنرها، کمک فنرها، بوش، طبق، سیبک، لنت و … اشاره کرد. هریک از این اجزا که دچار مشکل شود فرد باید با استفاده از مهارت و تخصص و تجربه خود آن را برطرف کند.

معرفی دوره: آموزش صافکاری

مهارت ها و توانایی های مورد نیاز

آن دسته از افرادی که می خواهند تبدیل به یک جلوبندی ساز حرفه ای شوند باید مهارت ها و توانایی های لازم در این زمینه را به خوبی فرا بگیرند. از مهمترین این مهارت ها می توان به عیب یابی دقیق، باز و بسته کردن قطعات و اجزای مختلف، تعمیر یا تعویض قطعات، بالانس کردن محور حرکتی و … اشاره کرد.

مهارت ها و توانایی های مورد نیاز جلوبندی ماشین

ویژگی های شخصیتی فرد در شغل جلوبندی ساز

اگر برای شما هم این سوال پیش آمده که شغل جلوبندی ساز آیا برای من مناسب است؟ باید در پاسخ بگوییم که این شغل مناسب افرادی است که علاقمند به کارهای فنی دقیق با رعایت جزئیات دارند. این شغل جزو مشاغل فنی حساس و دشوار محسوب می شود و به خاطر اهمیت بالا نیاز به دقت خاصی دارد. در این شغل افراد باید با نگاهی ریزبینانه عیب یابی انجام داده و بتوانند در فضای محدود امور مختلف مانند تعویض یا تعمیر قطعات را انجام دهند.

درآمد و دستمزد جلوبند ساز ماشین

از آنجایی که استفاده از خودرو شخصی در هر خانواده در سال های اخیر افزایش یافته، میزان نیاز به تعمیر این خودروها نیز بالا رفته است. شغل جلوبندی ساز نیز همانند دیگر مشاغل حوزه تعمیرات خودرو از بازار کار خوبی برخوردار است.

از دیگر دلایل وضعیت خوب بازار کار این حرفه می توان به نامناسب بودن مسیرها و جاده ها اشاره کرد. به خاطر ناهموار و استاندارد نبودن جاده ها جلوبندی، زودتر از موعد آسیب می بینند و نیاز به تعمیر و تعویض قطعات آن می باشد.

آینده شغلی حرفه جلوبندی ساز

آینده شغلی این حرفه نیز به خاطر اهمیت بالای این بخش از خودرو تضمین شده است. به عبارتی قطعات مورد استفاده در این بخش از خودرو مصرفی محسوب شده و حتی در صورت بروز هیچ گونه آسیب و مشکل به خاطر اتمام طول عمر نیاز به تعمیر و تعویض دارند. از این رو افراد شاغل در این زمینه همیشه مشتریان خود را خواهند داشت و درآمد بالایی بدست می آورند.

آینده شغلی حرفه جلوبندی خودرو

وضعیت استخدام و بازار کار شغل جلوبندی ساز

علاقمندان به شغل جلوبندی ساز می توانند پس از شرکت در دوره های آموزشی و کسب مهارت های لازم و مدرک معتبر وارد بازار کار شوند. فرصت های شغلی مختلفی در این زمینه وجود دارد که می توان به استخدام در کارخانه های تولید قطعات، نمایندگی های مجاز تعمیرات خودروها، تعمیرگاه های سطح شهر، فروشگاه های عرضه کننده قطعات جلوبندی و … اشاره کرد.

معرفی دوره: آموزش تعویض روغنی و آپاراتی خودرو

همچنین در صورت داشتن سرمایه شخصی و تجربه و تخصص کافی افراد می توانند تعمیرگاه شخصی خود را راه اندازی کنند و به کسب درآمد بپردازند.

چگونگی ورود به بازار کار جلوبند سازی اتومبیل

شما می توانید پس از کسب مهارت ها و اخذ مدرک مدتی به عنوان کارآموز در یک جلوبندی سازی مشغول به فعالیت شده تا تجربه کافی را بدست آورید. سپس با فراهم کردن سرمایه مورد نیاز و انتخاب مکان مناسب و تهیه لوازم و تجهیزات مخصوص جلوبندی تعمیرگاه شخصی خود را راه اندازی کنید.

چگونگی ورود به بازار کار جلوبند سازی اتومبیل

لوازم و ابزارهای مورد نیاز

از مهمترین لوازم و ابزارهای مورد نیاز این شغل می توان به ست آچار و پیج گوشتی، پلوس کش، چکش، تایلیور، جک، فنر جمع کن، ست پرس و متعلقات مخصوص درآوردن و جا زدن بوش طبق، بلبرینگ کش و … اشاره کرد.

مدارک و مجوزهای موردنیاز

برای ورود به بازار کار شغل جلوبندی ساز علاوه بر مهارت های عیب یابی، تعمیر و تعویض قطعات، باید مدارک و مجوزهای مربوطه را اخذ کنید. مدرک معتبر جلوبندی از سازمان فنی و حرفه ای و پروانه کسب یا همان مجوز کار از صنف مربوطه مهمترین مدارکی هستند که باید برای این حرفه داشته باشید.

سرمایه لازم برای شروع کار تعمیرکار جلوبندی سازی

افرادی که علاقمند به این شغل هستند باید مقداری سرمایه مشخصی برای ورود به بازار کار در نظر بگیرند. اولین سرمایه مورد نیاز جهت امر آموزش مورد استفاده قرار می گیرد. هزینه یادگیری با توجه به نوع دوره، مدت زمان دوره و آموزشگاه متفاوت است.

سرمایه لازم برای شروع کار تعمیرکار جلوبندی سازی

هزینه لوازم و ابزار و تجهیزات دیگر هزینه و سرمایه مورد نیاز محسوب می شود. شما به عنوان یک تعمیرکار جلوبندی نیاز به ابزارها، لوازم و تجهیزات پیشرفته و به روز دارید تا بتوانید کارهای مختلف را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

از دیگر هزینه های مرتبط می توان به هزینه اجاره محل اشاره کرد. هزینه اجاره نیز با توجه به فاکتورهای مختلفی مانند موقعیت مکانی، دسترسی، متراژ، امکانات و … مشخص می شود.

سختی های شغل جلوبندی سازی

یکی از مهمترین سختی های این شغل توجه و دقت زیاد است. این بخش از خودرو همانطور که گفته شد اهمیت بالایی دارد، به همین خاطر عیب یابی و تعمیر آن باید با نهایت دقت صورت بگیرد. این امر مستلزم صرف وقت زیاد به ویژه در حالت نشسته و یا دراز کشیده زیر ماشین است. بنابراین، افراد شاغل در این حرفه باید از آمادگی بدن بالایی برخوردار باشند. آلوده شدن به مواد روغنی و کار در فضای محدود نیز از دیگر سختی های شغل جلوبندی خودرو به شمار می روند.

مزایا و معایب شغل جلوبندی سازی

شغل جلوبندی ساز نیز همانند سایر مشاغل فنی حوزه تعمیرات خودرو دارای مزایا و معایب مخصوص به خود می باشد. از آنجایی که اهمیت این بخش از خودرو بسیار بالا است، میزان تقاضا برای تعمیر و رفع مشکلات آن نیز زیاد است. از این رو می توان بازار کار و درآمد خوب را مهمترین مزیت آن در نظر گرفت.

مزایا و معایب شغل جلوبندی ماشین

یکی دیگر از مزایای این حرفه عدم نیاز به مدرک تحصیلی آکادمیک می باشد. یعنی شما برای ورود به بازار کار جلوبندی خودرو نیازی به صرف مدت زمان زیاد و تحصیل در دانشگاه ندارید. می توانید با گذراندن دوره های آموزشی آموزشگاه های معتبر مانند پایتخت فناوری در زمانی کمتر مدرک معتبر دریافت کنید.

از معایب شغل جلوبندی سازی می توان به : در این شغل افراد سروکار زیادی با روغن، ابزارهای مختلف، قطعات گوناگون و … خواهند داشت. از این رو نمی توان این شغل را یک حرفه تمیز و بدون دردسر در نظر گرفت. در این شغل همیشه باید لباس کار بر تن داشته باشید و موارد ایمنی مختلفی را رعایت کنید.

چگونه می توان یک جلوبندی ساز حرفه ای شویم؟

برای تبدیل شدن به یک جلوبندی ساز حرفه ای اولین گام یادگیری است. برای فراگرفتن مهارت های لازم در این حرفه باید در دوره های آموزشی شرکت کنید که در آنها صفر تا صد جلوبندی آموزش داده می شود. برای یادگیری هرچه بهتر مطالب تئوری و فنون و مهارت های عملی انتخاب آموزشگاه معتبر و خوب از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین، اگر می خواهید در این شغل حرفه ای شوید در انتخاب آموزشگاه دقت زیادی به خرج دهید.

پایتخت فناوری بهترین آموزشگاه جلوبندی سازی ماشین در تهران

آموزشگاه پایتخت فناوری یکی از بهترین آموزشگاه ها در زمینه آموزش جلوبندی سازی است. دوره های این آموزشگاه شامل دروس تئوری و عملی می شود که توسط بهترین اساتید و کارشناسان متخصص و با تجربه ارائه می شوند. در دوره جلوبندی پایتخت فناوری هنرجویان همه مطالب مورد نیاز برای آموزش جلوبندی داخلی و خارجی مانند نحوه باز و بست مسل موج گیر، عیب یابی، کار با دستکاه های کالیبره، تعویض و تعمیر بوش، سیبک و دیگر قطعات را به خوبی فرا می گیرند.

کلاس های عملی در کارگاه های کاملا مجهز به تجهیزات، لوازم و ابزارهای پیشرفته و جدید برگزار می شوند. از مزایای شرکت در این دوره پایتخت فناوری می توان به پشتیبانی نامحدود، مشاوره و راهنمایی های لازم حین و بعد از دوره، مدرک معتبر، تجدید دوره در صورت نیاز و … اشاره کرد.

1/5 - (1 امتیاز)


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166577378
02166577378