مشاغل پر درآمد در خارج از کشور

مشاغل پر درآمد در خارج از کشور

امروزه مهاجرت فارغ از شرایط حاکم بر جامعه به یکی از مسائل مهم در کشورهای مختلف همچون ایران تبدیل شده است. لازم به ذکر است که مردم ممکن است به دلایل گوناگونی اقدام به مهاجرت کنند. برخی از این دلایل عبارتند از، داشتن زندگی بهتر، شرایط جغرافیایی و یا ارتقای شغلی و افزایش درآمد.

معمولا یکی از دغدغه های مهم مهاجران یافتن یک شغل مناسب با درآمد بالا می باشد تا بتواند هزینه هایشان را پوشش دهد. در این مقاله به تعدادی از مشاغل پر درآمد در خارج از کشور پرداخته شده است، بنابراین تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

مشاغل پر درآمد در خارج از کشور – برق کشی ساختمان

برق کشی ساختمان یکی از مشاغلی ست که در آن برقکار عمدتا کارهایی از قبیل نصب، تعمیر و نگهداری سیستم های برقی و همچنین سیم کشی ساختمان را انجام می دهد.

در هر ساختمانی شاهد سیم کشی هایی به منظور تامین روشنایی و نور پردازی، سیستم های توزیع، سیستم های گرمایشی و تهویه، شبکه های کامپیوتری و غیره می باشیم. به دلیل آن که استاندارها و قوانین سیم کشی در کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد، شایسته است که این کار بر طبق قوانین کشور مورد نظر انجام پذیرد.

دقت داشته باشید که سیم کشی ساختمان به دو صورت توکار و روکار قابل انجام است که با در نظر گرفتن سلیقه و شرایط مالک می تاند انجام شود. هرکدام از این روش ها دارای مزایا و معایب منحصر بفرد خود هستند که در دوره آموزش برق ساختمان پایتخت فناوری به صورت کامل با آن ها آشنا می شوید.

شغل برق ساختمان

وضعیت اشتغال  و درآمد سیم کشی ساختمان خارج از کشور

با رشد روز افزون جمعیت در کشورهای خارجی به دلیل مهاجرت پذیری آن ها، نیاز به مشاغل فنی مانند برق ساختمان بیش از پیش احساس می شود.

به طور کلی با در نظر گرفتن نیاز همیشگی به صنعت برق در مصارف صنعتی، تجاری و خانگی، می توان بازار کار خوبی را برای برق کاران ساختمان انتظار داشت. اما همواره به یاد داشته باشید که هرچه دارای مهارت وتخصص بیشتری باشید و کار شما کیفیت بالاتری داشته باشد، فرصت های شغلی بیشتری پیش روی شماست. لازم به ذکر است میانگین درآمد سالانه این شغل در سراسر جهان حدود 50000 الی 58000 دلار می باشد.

معرفی بهترین شغل در ایران که باید بشناسید!
ادامه مطلب

تعمیرات گوشی

در سالیان اخیر صنعت موبایل رشد چشمگیری داشته و این امر باعث شکل گیری مشاغل بسیاری در سرتاسر دنیا شده است. از سوی دیگر، روزانه به تعداد کاربران تلفن همراه اضافه می شود و کم کم این وسیله به جزئی جدا نشدنی از زندگی ما تبدیل شده است و تأثیر آن بر فعالیت های ما غیر قابل چشم پوشی می باشد.

از آن رو که گوشی از قطعات الکترونیکی بسیاری تشکیل شده است و مستعد بروز مشکلاتی نیز می باشد که باید به عیب یابی و رفع آن ها پرداخت. به همین دلیل افراد زیادی در سراسر دنیا گرایش زیادی به سمت شروع این حرفه دارند و از محبوبیت بالایی برخوردار شده است. علاقه مندان این حرفه در ایران نیز  می توانند در دوره های حضوری و مجازی آموزش تعمیرات موبایل شرکت داشته باشند.

براساس آمار بدست آمده طی بررسی های انجام شده، میزان درآمد یک تکنسین در زمینه تعمیرات موبایل در انگلیس به طور میانگین 26000 دلار می باشد که در استرالیا می تواند به 60000 دلار نیز برسد. این میزان در کانادا حدود 48750 دلار و در آلمان 62280 یورو در سال برآورد می شود. البته فراموش نکنید که یکی از عوامل بسیار تأثیرگذار بر میزان درآمد شما تخصص و مهارت شما در این شغل می باشد.

شغل تعمیرات موبایل یکی از شغل های پر درآمد در خارج از ایران

برق صنعتی

این نوع برق نیز یکی دیگر از مشاغل پر تقاضا و پر کاربرد در داخل و خارج از کشور می باشد که در حال حاضر به دلیل اهمیت زیاد تابلوهای برق در بخش صنعتی مورد توجه قرار گرفته است و افراد فعال به عنوان متخصص در این زمینه قابلیت دستیابی به درآمدهای بالایی را دارند.

از آن رو که فعالیت طراحی، نصب و مونتاز تابلوهای برق صنعتی کاری به شدت تخصصی می باشد و تعداد افراد متخصص در این زمینه به شدت کم می باشد، می توان انتظار داشت که با تمرکز و تنظیم یک برنامه ریزی دقیق برای یادگیری مباحث مربوط به آن بتوان به درآمدهای بالایی رسید.

شغل نصب و تعمیرات انوع پکیج: درآمد تعمیرات پکیج، مهارت ها، بازار کار
ادامه مطلب

همانگونه که پیش تر هم به آن پرداخته شد، در دنیای امروز کارخانجات صنعتی فراوانی وجود دارند که هر روز هم به تعداد آن ها و مراکز و شهرک های صنعتی اضافه می شود. تمامی این موارد نشان دهنده رشد بخش صنعتی می باشد. در نتیجه بدون تردید با افزایش واحدهای صنعتی، تقاضا برای برق کار صنعتی هم به همان نسبت افزایش می یابد.

پیشنهاد ویژه : با توجه به توضیحات بالا، شرکت در دوره آموزش برق صنعتی در آموزشگاه پایتخت فناوری، برای ورودی قدرتمند به بازار کار این حرفه، را از دست ندهید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

مشاغل پر درآمد در خارج از کشور - برق صنعتی

فرصت های شغلی برق صنعتی

  • امکان مشغول شدن در نیروگاه ها و اداره های برق
  • کار به عنوان تابلوساز برق صنعتی و نصب و مونتاژ آن ها
  • وجود موقعیت های شغلی در بیمارستان ها، مراکز تجاری، تولیدی، نظامی، شهرک های صنعتی، کارخانجات و غیره که به تعمیر و نگهداری تابلو برق ها بپردازید.

وضعیت اشتغال و درآمد برق صنعتی خارج از کشور

از آن رو که صنعت بسیاری از کشورهای دنیا در حال حاضر رو به رشد است مهاجرت مهندسین برق صنعتی نیز امکان پذیر شده است. میزان درآمد این شغل در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. به عنوان مثال در کانادا بسته به محل کار می توان مبلغی حدود 90000 الی 160000 دلار برای این شغل انتظار داشت، این در حالی است که این میزان بسته به سابقه کاری در آمریکا می تواند مبلغی مابین 73000 الی 122000 دلار باشد.

طراحی و تعمیر برد الکترونیکی

بدون شک می توان گفت تمام وسایلی که روزانه با آن ها سر و کار داریم دارای برد الکترونیکی می باشند. طراحان PCB اغلب برای سازندگان قطعات الکترونیکی یا نیمه هادی ها کار می کنند. آنها مدارهایی را طراحی می کنند که اغلب به رنگ سبز هستند و در محصولات الکترونیکی استفاده می شوند. علاوه بر این، آنها باید مدارها و ریزتراشه‌ های رایانه ‌ای را در طراحی بردهای خود برای استفاده در محصولاتی مانند تلفن‌ های همراه، لوازم برقی منزل و آشپزخانه و رایانه ‌ها ادغام کنند.

بهترین شغل برای یک جوان بیکار چیست؟
ادامه مطلب

شغل تعمیرات برد الکترونیکی

از مشاغل پر درآمد در خارج از کشور ، طراحان و تعمیرکاران بردهای مدار چاپی هستند. طراحان PCB از برنامه های نرم افزاری کامپیوتری استاندارد صنعتی برای کمک و اجرای فرآیند طراحی استفاده می نمایند. در طول فرآیند طراحی، یک طراح PCB باید مکان قرار دادن قطعات، هادی ها و پایه های سوراخ، و همچنین مشخصات ساخت، مسیریابی مدار، شماتیک ها و تست طراحی را بداند.

بسیاری از این فرآیندهای طراحی مطابق با استانداردهای توسعه یافته توسط شورای طراحان IPC هستند، که استانداردهایی را برای تولیدکنندگان ایجاد می کند.

طبق آمار اداره آمار کار ایالات متحده، انتظار می‌رود اشتغال در طراحی PCB، که می‌تواند در وظایف شغلی تکنسین‌های مهندسی برق و الکترونیک باشد، طی سال‌های 2019-2029 ، 2 درصد باشد. این گروه از متخصصان فنی تا می 2019 میانگین دستمزد سالانه 66240 دلار داشتند.

تعمیر برد الکترونیکی یا همان PCB به رساندن آسیب فیزیکی وارد شده به PCB اشاره دارد. یعنی تعمیر لمینت، تعویض چشمک به نقطه ای که برد مدار چاپی بتواند بر اساس طرح اصلی کار کند. الزامات. مهارت ها و فرآیندهای تعمیر برد مدار چاپی نیاز به صبر زیاد و درجه بالایی از هماهنگی دست و چشم دارد. بیشتر شبیه دمیدن شیشه است که بیشتر هنر است تا علم.

بسیاری از اوقات، تعمیر PCB باید انجام شود که شرایط نامناسبی از جمله افتادن قطعات الکترونیکی یا افتادن ابزار دستی روی PCB وجود داشته باشد. علاوه بر این، مواقعی وجود دارد که اصلاحات پد یا ردیابی تعمیر، به عنوان بخشی از فرآیند تعمیر برد مدار چاپی، باید در مرحله نمونه سازی اولیه روی PCB ها انجام شود تا یک برد آماده شود.

دو دوره پرمتقاضی آموزش تعمیرات برد و آموزش طراحی برد برای علاقه مندان به این حیطه کاری در مجتمع آموزشی پایتخت فناوری در حال برگزاری هستند. در صورت تمایل به شرکت در این دوره ها با کارشناسان مجموعه تماس حاصل نمایید.

امتیاز دهید


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166577378
02166577378