درآمد هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

درآمد هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

امروزه هوشمند کردن ساختمان (bms) به عنوان یکی از روش های موثر بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش رفاه و ایمنی افراد مورد توجه قرار گرفته است. با پیشرفت تکنولوژی امکانات رفاهی بیشتری برای استفاده از مدیریت سیستم های مختلف ساختمان نظیر سیستم گرمایشی و سرمایشی یا سیستم روشنایی طراحی و ساخته شده است. این روش ها نه تنها رفاه و آسایش بیشتری برای ساکنان ساختمان ها به دنبال دارد، بلکه با مصرف بهینه انرژی بخش زیادی از هزینه های آب و برق و گاز را کاهش می دهد.

این مزیت ها باعث شده است روز به روز بر محبوبیت هوشمند کردن ساختمان افزوده شود. به گونه‌ای که در حال حاضر بسیاری از پیمانکاران در ساخت بنا های مدرن و امروزی از این تکنولوژی استفاده می کنند. خبر خوبی که باید به شما بدهیم این است که این شغل یکی از پردرآمدترین شغل های ایران در آینده است که در صورت داشتن تخصص و مهارت کافی می توان در مدت کوتاهی به درآمد چند ده میلیونی رسید. شخصی که در این زمینه فعالیت دارد باید مهارت لازم در مشاوره، طراحی و اجرای پروژه های مختلف مانند اعلام حریق، سیستم امنیتی، برق و … را برای انواع ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، بیمارستانی و غیره داشته باشد.

اگر علاقمند به شغل هوشمند کردن ساختمان هستید، با ما همراه شوید تا تمام اطلاعات لازم درباره این حرفه پر درآمد و روش های تبدیل شدن به یک تکنسین حرفه ای را بدست آورید.

مهارت و توانایی های مورد نیاز شغل هوشمند سازی ساختمان

  • آشنایی با برقکاری ساختمان
  • آشنایی با اصول و استانداردها bms
  • مهارت نصب انواع تجهیزات هوشمند ساختمان مانند دزدگیر، سیستم اعلان حریق و …
  • تسلط کافی بر تکنیک های هوشمند کردن ساختمان
  • مهارت برنامه نویسی
  • آشنایی با نرم افزار ETS
  • توانایی یکپارچه سازی ساختمان هوشمند
  • نظارت و مانیتورینگ خانه هوشمند از طریق موبایل
  • مهارت بازاریابی و ارتباط موثر با مشتری
  • داشتن سرعت و دقت در انجام کارها

 

این شغل یک حرفه کاملا تخصصی است و شخصی که قرار است آن را انتخاب کند باید مهارت های گوناگونی از قبلی برق کشی، نصب سیستم های امنیتی، برنامه نویسی و … را داشته باشد. به طور کلی، مهارت و توانایی های مورد نیاز هوشمند کردن ساختمان عبارتند از:

مهارت و توانایی های مورد نیاز BMS

 

درآمد هوشمند سازی ساختمان

با توجه به اینکه بازار کار BMS ساختمان هنوز اشباع نشده است، درآمد بالایی می توان از این حرفه بدست آورد. دقت داشته باشید که این شغل یکی از تخصصی ترین مشاغل است و مهارت مهم ترین عامل برای موفق شدن و کسب درآمد بالا در این شغل است. هر چه مهارت و تخصص شما در این حرفه بالاتر باشد، مشتریان بیشتری را جذب می کنید و در پروژه های بزرگتری مشغول به فعالیت خواهید شد. در نتیجه درآمد بالاتری کسب خواهید کرد.

در حال حاضر یک متخصص که کار خود را تازه شروع کرده است، می تواند ماهانه بین 10 تا 20 میلیون تومان درآمد کسب کند.  این درآمد به عوامل متعددی از جمله سطح BMS ساختمان، متراژ ساختمان و … وابسته است. واضح است که هزینه هوشمند کردن یک ویلا با متراژ بالا بیشتر از یک ساختمان با متراژ پایین است.

آینده شغلی هوشمند کردن ساختمان

با توجه به نقش مهم این حرفه در بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی، بالا بردن ضریب امنیتی ساختمان، ارتقاء سطح رفاه ساکنین ساختمان و افزایش طول عمر مفید تجهیزات، بسیاری از مالکان برج ها و بناهای مدرن کشور به دنبال پیاده سازی این تکنولوژی می باشند. شاید در حال حاضر تعداد خانه های هوشمند کشور رقم قابل توجهی نباشد اما یقین داشته باشید در آینده نزدیک بیش از نیمی از خانه های جدید به سمت BMS پیش می روند. این نشان از یک آینده درخشان و پر درآمد برای علاقه مندان به این حوزه دارد.

آینده شغلی BMS

بازار کار هوشمند کردن ساختمان

بازار کار هوشمند کردن ساختمان روز به روز در حال افزایش است. با گسترش تقاضا برای اجرای پروژه های BMS، تقاضا برای افراد متخصص این حرفه بیش از گذشته دیده می شود. با توجه به اینکه در حال حاضر، افراد کمی این زمینه تخصص دارند، اگر بتوانید صفر تا صد مهارت های این شغل را فرا بگیرید و تسلط کامل داشته باشید، بازار کار گسترده ای در پیش روی خود خواهید داشت.

همچنین بخوانید: سیستم BMS چیست؟

چگونگی راه اندازی شغل هوشمند کردن ساختمان

زمانی که مهارت های این شغل را فرا گرفتید، می توانید در یکی از شرکت های مطرح در این حوزه استخدام شوید. به این ترتیب، تجربه و سابقه لازم را کسب می کنید و با تمام فوت و فن های آن آشنا می شوید.

بعد از آن می توانید به صورت آزاد کار یک دفتر یا وب سایت در زمینه اجرای BMS راه اندازی کنید و از این طریق پروژه های زیادی را جذب و اجرا کنید. توجه داشته باشید تبلیغات در شبکه های اجتماعی یا چاپ تراکت، پوستر و … تاثیر زیادی در شناساندن خود و جذب مشتری دارد. اگر اطلاعات به روز از تمام جوانب هوشمند کردن ساختمان داشته باشید، می توانید به عنوان مدرس در آموزشگاه های فنی حرفه‌ای تدریس کنید.

لوازم و ابزارهای مورد نیاز BMS

لوازم و ابزاری مورد نیاز یک متخصص تقریبا همان ابزار و وسایلی است که یک برق کار نیاز دارد. اصلی ترین ابزار ها شامل انواع آچار، سیم پیچ، فاز متر، پیچ گوشتی، انبردست و … است.

لوازم و ابزارهای مورد نیاز هوشمندسازی

مدارک و مجوزهای مورد نیاز

مهم ترین مدرک برای شروع کار مدرک فنی حرفه‌ای هوشمند کردن ساختمان است. با شرکت در دوره های فنی حرفه ای و قبولی در آزمون می توانید مدرک معتبر و بین المللی را دریافت کنید.

جواز کسب نیز یکی دیگر از مدارک مورد نیاز برای راه اندازی یک شرکت هوشمند کردن ساختمان می باشد. دقت داشته باشید که بدون مدرک فنی به هیچ عنوان جواز کسب صادر نمی شود.

سرمایه لازم برای شروع کار

خوشبختانه هوشمند کردن ساختمان سرمایه اولیه زیادی نیاز ندارد زیرا زمانیکه یک پروژه دریافت می کنید، لوازم و تجهیزات لازم را همان زمان خریداری می کنید و مبلغ آن توسط مشتری پرداخت می شود. تنها سرمایه مورد نیاز مربوط به رهن و اجاره مغازه و نیز خرید وسایل و ابزارهایی مانند آچار، پیچ گوشتی، فازمتر، سیم پیچ و … است. در ادامه درباره تمامی این هزینه ها و سرمایه مورد نیاز صحبت می شود.

1- هزینه یادگیری

هزینه یادگیری مهارت هوشمند کردن ساختمان با توجه به بازار کار رو به رشد و آینده شغلی درخشان آن بسیار مناسب است. شما می توانید با پرداخت مبلغ بسیار مناسبی در دوره های مرتبطی که زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور برگزار می شود، شرکت کنید و کلیه مهارت های مورد نیاز این حرفه را به صورت کاملا عملی فرا بگیرید.

2- هزینه لوازم و ابزار و تجهیزات

خوشبختانه این شغل به ابزار و تجهیزات زیادی نیاز ندارد. بخش قابل توجهی از هزینه مربوط به خریداری تجهیزات است که توسط مشتری پرداخت می شود. قیمت وسایل و ابزارهای مورد نیاز مانند پیچ گوشتی، آچار و … نیز با توجه به برند و کیفیت متغیر است و نمی توان رقم ثابت و دقیقی را برای آن مشخص کرد.

3- هزینه اجاره محل

هزینه اجاره دفتر کار با توجه به موقعیت مکانی دفتر و متراژ آن متغیر است. با توجه به اینکه در حال حاضر BMS برای برج ها و مجتمع های مسکونی مدرن اجرا می شود، توصیه می کنیم دفتر کار خود را در یکی از مناطق لوکس و باکلاس شهر اجاره کنید.

مزایا و معایب شغل هوشمند کردن ساختمان

مزایا و معایب شغل BMS

هوشمند کردن ساختمان مانند هر حرفه دیگری دارای مزایا و معایبی است که از مهمترین شان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایا

  • بازار کار در حال رشد
  • امکان پیشرفت و ترقی
  • درآمد بالا

معایب

  • نیاز به کسب مهارت و تجربه زیاد
  • ساعت های طولانی کار
  • نیاز به آپدیت کردن دائمی دانش و مهارت

چگونگی می توان یک متخصص حرفه‌ ای هوشمند کردن ساختمان شد؟

برای حرفه‌ای شدن در این شغل باید مهارت های فنی متعددی مانند مهارت سیم کشی ساختمان، نصب و راه اندازی انواع سیستم های امنیتی و حفاظتی و نیز نصب سیستم های اعلام حریق، برنامه نویسی و سخت افزار کامپیوتر را کسب کنید. سپس با انجام پروژه های مختلف مهارت های خود را به چالش بکشید تا با کسب تجربه کافی بتوانید به یکی از بهترین های این حرفه تبدیل شوید.

با شرکت در دوره های جامع BMS در یکی از آموزشگاه های معتبر می توانید خیلی زود با تمام مراحل طراحی و اجرای پروژه های هوشمند سازی و نکات اساسی آن آشنا و وارد بازار کار شوید.

پایتخت فناوری بهترین آموزشگاه هوشمند کردن ساختمان در تهران

پایتخت فناوری به عنوان بهترین آموزشگاه BMS در تهران، آموزش هوشمند سازی ساختمان را زیر نظر سازمان فنی حرفه ای برگزار می کند. در این دوره کلیه مباحث تئوری و مهارت های مورد نیاز این حرفه بر اساس جدیدترین تکنیک های آموزشی و با هدف ورود به بازار کار و کسب درآمد آموزش داده می شود.

دوره صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان

علاوه بر این، مباحث مربوط به معماری شبکه های هوشمند و اطلاعاتی، اصول هوشمند کردن ساختمان، پروتکل های BMS و … به صورت تخصصی از صفر تا صد به زبان ساده و توسط اساتید متخصص و به نام کشور تدریس می شود. چنانچه قصد دارید یک متخصص حرفه‌ای شوید، همین حالا ثبت نام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02166577378 تماس بگیرید. علاوه بر این دوره، به شما شرکت در آموزش برق ساختمان پایتخت فناوری را نیز پیشنهاد می دهیم که به شما در درک مفاهیم و یادگیری بهتر BMS کمک می کند.

امتیاز دهید

پست های مشابه


بهترین دوره های دپارتمان برق ساختمان پایتخت فناوری

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166577378
02166577378