بازار کار تعمیرات ماشین های اداری

بازار کار تعمیرات ماشین های اداری

با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از وظایف انسان ها به ماشین آلات و دستگاه ها واگذار شده است. امروزه تمامی شرکت ها و ادارات کارهای خود را با استفاده از دستگاه هایی نظیر دستگاه فتوکپی، اسکنر، پرینتر، دستگاه پرس، بارکد خوان، دستگاه فکس و غیره انجام می دهند. این دستگاه ها موجب سرعت بخشیدن به کارها و صرفه جویی در انرژی انسانی و زمان می شوند.

لازم است در جامعه گروهی از افراد علاقه مند به مشاغل فنی در زمینه تعمیرات ماشین های اداری آموزش های لازم را ببینند تا بتوانند در مواقع لازم انواع دستگاه های اداری را عیب یابی و تعمیر کنند. در ادامه تمامی جوانب بازار کار تعمیرات ماشین های اداری را بررسی می کنیم و به گفت و گو در رابطه با میزان درآمد، میزان سرمایه و بازار کار تعمیرات ماشین های اداری می پردازیم.

آموزش تعمیرات ماشین های اداری

با توجه به این که انجام کارهای اداری به عملکرد صحیح این گونه ماشین آلات وابسته است، خراب شدن هر یک از آن ها می تواند مشکلات زیادی را برای کارمندان و ارباب رجوع به وجود آورد. هر کدام از این دستگاه ها دارای ساختاری پیشرفته و متفاوت هستند به همین دلیل یک فرد عادی بدون داشتن تجربه و اطلاعات نمی تواند آن ها را تعمیر کند. زیرا ممکن است صدمات بیشتری به آن ها وارد کند و باعث بالا رفتن هزینه تعمیرات شود.

چگونه می توان تعمیرکار ماشین های اداری شد؟

امروزه آموزشگاه های فنی زیادی در سطح شهر وجود دارند که دوره های تخصصی آموزش تعمیرات ماشین های اداری را برگزار می کنند. برای این که بتوانید به عنوان تعمیرکار حرفه ای ماشین های اداری فعالیت کنید لازم است با انجام بررسی های لازم بهترین آموزشگاه را برای ثبت نام و گذراندن دوره ها انتخاب کنید.

توجه داشته باشید که هر چه اساتید شما با تجربه تر و ماهرتر باشند شما هم از تجربیات و مهارت آن ها بیشتر بهره مند خواهید شد. لازم است بدانید که برای ثبت نام در دوره های تخصصی به تحصیلات آکادمیک و مدرک تحصیلی لیسانس یا حتی دیپلم احتیاجی ندارید. حتی یک نوجوان که قصد دارد تعمیرات ماشین های اداری را به عنوان شغل آینده خود انتخاب کند می تواند با شرکت در کلاس ها مهارت های لازم را کسب کند و تجربه عملی به دست آورد. البته کسانی که در رشته های الکترونیک یا برق تحصیل کرده اند به علت آشنا بودن با انواع مدارها و قطعات الکترونیکی کمی راحت تر و زودتر مباحث را فرا می گیرند.

بعد از این که در بهترین آموزشگاه ثبت نام کردید با انواع قطعات الکترونیکی به کار رفته در ماشین های اداری و نقشی که در سیستم بر عهده دارند آشنا خواهید شد. یک تعمیرکار ماشین آلات اداری باید محل قرار گرفتن تمام قطعات را بداند و بتواند آن ها را جدا و متصل کند. به کارآموزان نحوه عیب یابی ماشین های اداری مختلف و تست قطعات نیز آموزش داده می شود.

معمولاً کلاس های این دوره های تخصصی به دو دسته تئوری و عملی تقسیم می شوند اما چون کسب تجربه و یادگیری مهارت ها به صورت عملی اهمیت بیشتری دارد بیشتر ساعات آموزشی به کلاس های عملی اختصاص داده می شوند. بعد از اتمام دوره های تخصصی کارآموزان باید نمره لازم را کسب کنند تا بتوانند مدرک بین المللی تعمیرات ماشین های اداری را که از جانب سازمان فنی و حرفه ای به آن ها داده می شود دریافت کنند.

این افراد در طول دوره ها به قدری مهارت و تجربه کسب می کنند که بتوانند به صورت مستقل و به عنوان تعمیرکار حرفه ای ماشین های اداری وارد بازار کار شوند.

بازار کار تعمیرات ماشین های اداری چگونه است؟

در تمامی شرکت ها، دفتر های تجاری و اداری، ادارات و سازمان های مختلف، حتی در تمامی مکان های آموزشی نظیر مدارس و آموزشگاه های مختلف از ماشین های اداری همچون پرینتر، فکس، اسکنر و غیره استفاده می شود. این دستگاه ها از پر کاربردترین ماشین های اداری هستند و در کافی نت ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

تعمیرکار ماشین های اداری در تهران

در این میان برخی مشاغل نیز از ماشین های اداری خاصی نظیر اسکنر اثر انگشت، دستگاه پرس کارت، بارکد خوان و دستگاه چاپ فیش و فاکتور استفاده می کنند که آن ها هم گاهی دچار مشکل می شوند و به تعمیر احتیاج پیدا می کنند. بسیاری از دانشجویان، معلمان، اساتید، مترجمان، نویسندگان و افراد دیگر نیز در خانه های خود دارای دستگاه فتوکپی، پرینتر و اسکنر هستند. با توجه به مطالب گفته شده می توانید بفهمید که دامنه استفاده از ماشین های اداری تا چه اندازه گسترده است. هر چه تعداد کاربران دستگاه های اداری بیشتر باشد میزان نیاز به وجود متخصصان تعمیرات ماشین های اداری نیز در جامعه بیشتر خواهد بود.

می توان گفت که در میان مشاغل فنی مختلف تعمیرات ماشین های اداری از درآمد بسیار خوبی برخوردار است و بازار کار پر رونق و مناسبی دارد. تمامی کسانی که از ماشین های اداری استفاده می کنند گاهی با مشکل رو به رو می شوند و به دنبال یک تعمیرکار مناسب می گردند. کارهای ادارات مختلف توسط این دستگاه ها انجام می شود و اگر این دستگاه ها درست عمل نکنند کار ادارات مختل می شود پس آن ها نیاز دارند که افرادی آموزش دیده در کمترین زمان ممکن دستگاه مورد نظرشان را تعمیر کند تا بتوانند به کار خود ادامه دهند.

ابزار تعمیر ماشین های اداری
ادامه مطلب

درآمد تعمیرات ماشین های اداری

با توجه به این که تعمیرات ماشین های اداری بازار کار بسیار خوبی دارد درآمد حاصل از آن نیز مناسب خواهد بود. البته عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند بر میزان درآمد یک تعمیرکار ماشین های اداری تأثیر بگذارند. اصلی ترین عامل اثر گذار مهارت است. مردم به دنبال تعمیرکاری می گردند که مهارت بالایی داشته باشد و بتواند مشکل دستگاه را درست تشخیص دهد و نسبت به برطرف کردن آن اقدام کند.

اگر تعمیرکار مهارت کافی نداشته باشد دستگاه بعد از یک مدت کوتاه دوباره دچار مشکل می شود و مشتری باید مجدداً برای تعمیر آن هزینه کند. اگر تلاش کنید و مهارت خود را روز به روز افزایش دهید کم کم اعتبار و شهرت به دست می آورید و درآمدتان به شکل چشمگیری افزایش پیدا می کند.

عامل دیگری که موجب جلب رضایت مشتریان و افزایش درآمد می شود خوش قولی و سرعت عمل است. بسیاری از کارهای اداری توسط دستگاه ها انجام می شوند و اگر آن ها دچار اختلال شوند فعالیت ادارات نیز مختل می شود. به همین دلیل است که مشتریان شما خواهان تعمیر هرچه سریعتر دستگاه مورد نظر خود هستند. اگر به عنوان یک تعمیرکار نتوانید به موقع مشکل دستگاه را متوجه شوید و کارتان بیش از حد معمول طول بکشد مشتریان خود را از دست خواهید داد.

هیچ کسی تمایل ندارد کار خود را به فردی مبتدی و بدقول بسپارد. شما باید از تمام تجربه و مهارت خود استفاده کنید تا در کمترین زمان ممکن دستگاه را عیب یابی و تعمیر کنید. به این ترتیب به مرور زمان بر تعداد مشتریان شما افزوده می شود و درآمد بیشتری بدست می آورید.

یکی دیگر از کارهایی که نه تنها در شغل تعمیرات ماشین های اداری بلکه در بسیاری از کسب و کارها و مشاغل دیگر هم باعث افزایش درآمد و جلب توجه مشتری می شود انجام تبلیغات درست است. شما می توانید برای معرفی کار خود و تمامی خدماتی که ارائه می دهید از شبکه های مجازی کمنک بگیرید.

در سال های اخیر که میزان استفاده از شبکه های مجازی افزایش یافته و مردم بسیاری از کارهای خود را به صورت اینترنتی انجام می دهند می توانید از پیج های پر بازدید اینستاگرام یا کانال های پرمخاطب تلگرام برای تبلیغ کار خود استفاده کنید. همچنین این امکان وجود دارد که در قسمت خدمات رسانی سایت هایی نظیر دیوار آگهی خود را قرار دهید و پاسخگوی نیازهای مشتریان باشید. چاپ کارت، پخش تراکت، نصب تابلو و غیره نیز از دیگر روش های انجام تبلیغات هستند.

بازار کار تعمیر ماشین های اداری

سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع به کار

برای این که کار خود را به عنوان تعمیرکار ماشین های اداری آغاز کنید ابتدا باید آموزش ببینید در نتیجه برای ثبت نام در دوره های تخصصی تعمیرات ماشین های اداری به 1 الی 2 میلیون تومان سرمایه احتیاج دارید. برای این که بتوانید قطعات الکترونیکی را تست یا تعویض کنید و به طور کلی ماشین های اداری مختلف را تعمیر نمایید به ابزارهای مخصوص احتیاج دارید. حدود 2 الی 3 میلیون هم برای تهیه تمامی ابزارهای کار خود نیاز دارید.

بعد از این که دوره را به پایان رساندید و مدرک دریافت کردید می توانید برای خود یک مغازه اجاره کنید تا مشتریان به آن جا مراجعه کنند. مبلغ مورد نیاز برای اجاره مغازه در شهرها و محله های مختلف متفاوت است به همین دلیل نمی توان به مبلغ خاصی اشاره کرد.

می توانید کار خود را با اجاره یک مغازه کوچک در یک محله معمولی شروع کنید و در عوض برای تبلیغات کمی هزینه کنید. بعد از رونق گرفتن کسب و کارتان مغازه خود رت به منطقه ای شلوغ تر و بهتر انتقال دهید. اگر برای اجاره مغازه سرمایه ندارید می توانید به عنوان تعمیرکار در شرکت های خدماتی فعالیت کنید و حقوق و پورسانت دریافت کنید. درست است که درآمد شما در این حالت نسبت به فعالیت مستقل کمتر خواهد بود اما این کار برای کسانی که سرمایه کافی برای داشتن مغازه مستقل ندارند بسیار مناسب است.

آموزشگاه پایتخت فناوری پیشرو در برگزاری دوره های آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش PLC ،  آموزش برق ساختمان ، آموزش تابلو برق صنعتی ، آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی و … است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02166477628 تماس بگیرید.

امتیاز دهید


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166477628
02166477628