
چگونه یک نصاب دوربین مدار بسته حرفه ای شویم؟
بسیاری از مردم به دنبال سیستم مدار بسته جدیدی هستند که بتواند از محل کسب و کار آنان در برابر خطرات احتمالی محافظت کند. با گذشت زمان روز به روز تمایل انسان ها به نصب دوربین های مدار بسته بیشتر می شود تا بتوانند از این طریق هم از اموال خود محافظت کنند و هم بر فعالیت کارکنان خود نظارت داشته باشند. در این مطلب چگونگی تبدیل شدن به یک نصاب حرفه ای دوربین مدار بسته را با هم بررسی می کنیم.
به این ترتیب، دوربین های مدار بسته امروزه به یکی از مهم ترین سیستم های موجود در منازل و اماکن تجاری تبدیل شده اند. هرچه نیاز به دوربین های مدار بسته بیشتر می شود، متعاقباً نیاز به متخصصانی که بتوانند در انتخاب سیستم صحیح شما را یاری کنند و سیستم مدار بسته را به صورت حرفه ای برایتان نصب کنند نیز بیشتر می شود.
انتخاب محل درست برای نصب دوربین های مدار بسته یکی از مسائل مهمی است که اگر به آن توجه لازم نشود ممکن است سیستم شما کارآیی لازم خود را از دست بدهد و نتوانید از آن به بهترین شکل بهره مند شوید.
از طرف دیگر اگر دوربین های مدار بسته و دستگاه های ضبط کننده تصاویر بر طبق استانداردهای موجود نصب و تنظیم نشوند ممکن است در آینده سیستم مدار بسته شما مدام به مشکل بربخورد و به تعمیر نیاز پیدا کند.
بنا به دلایلی که توضیح داده شد لازم است که برای خرید، نصب و تنظیم دوربین های مدار بسته از افراد متخصصی که در این حوزه آموزش های لازم را دیده اند و به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به کار هستند استفاده کنیم.
شغل نصب دوربین های مدار بسته یکی از مشاغل فنی پردرآمدی است که توجه بسیاری از نوجوانان و جوانان علاقه مند به مشاغل فنی را به خود جلب کرده است. در ادامه میزان درآمد، سرمایه مورد نیاز و گام هایی که یک فرد باید برای ورود به شغل نصب حرفه ای دوربین مدار بسته بردارد را بررسی خواهیم کرد.
عناوین این نوشته :
چگونه نصاب حرفه ای دوربین های مدار بسته شویم؟
برای این که بتوانید به صورت حرفه ای و تخصصی نصب دوربین های مدار بسته و کارهای مرتبط با آن را یاد بگیرید باید یا در هنرستان های فنی و دانشگاه رشته برق را انتخاب کنید و در این زمینه تحصیل کنید یا باید در آموزشگاه های فنی آزادی که تحت نظر فنی و حرفه ای فعالیت می کنند ثبت نام کنید و تمامی دوره های مربوط به نصب دوربین های مدار بسته و برق ساختمان را بگذرانید.
به همین دلیل است که می توان گفت وارد شدن به شغل نصب دوربین های مدار بسته نیاز قطعی به تحصیلات آکادمیک ندارد و هر فرد علاقه مندی می تواند با شرکت در دوره های مربوطه این شغل را انتخاب کند.
آموزشگاه مناسب برای گذراندن دوره های نصب حرفه ای دوربین مدار بسته چه ویژگی هایی دارد؟
مدت زمان گذراندن این دوره ها به آموزشگاهی که در آن ثبت نام می کنید و ساعات و شیفت های برگزاری دوره ها بستگی دارد. امروزه آموزشگاه های بسیاری در زمینه تربیت کارآموزان علاقه مند به مشاغل فنی فعالیت می کنند اما شما باید سعی کنید که بهترین آموزشگاه را انتخاب کنید. دقت کنید که گران بودن دوره ها صرفاً به معنای باکیفیت بودن کلاس ها نیست و شما در انتخاب آموزشگاه باید به مسائل مختلفی توجه کنید.
برای مثال، باید دقت کنید که آموزشگاه از تجهیزات کامل برخوردار باشد، از اساتید موفق و باتجربه استفاده کند، سرفصل های لازم را به طور کامل تدریس کند، تعداد افراد حاضر در کلاس ها بیش از حد زیاد نباشد، آموزش ها و اطلاعاتی که ارائه می شوند جدید و به روز باشند و غیره. علاوه بر موارد گفته شده باید دقت کنید که بخش اعظم دوره ها به آموزش حضوری و عملی اختصاص داده شود تا بعد از به اتمام رساندن آن ها بتوانید موفق به کسب مدرک بین المللی فنی و حرفه ای شوید و با تجربه ای که به دست آورده اید با اعتماد به نفس کافی وارد بازارکار شوید.
بازارکار و درآمد شغل نصب دوربین های مدار بسته چگونه است؟
نصب دوربین های مدار بسته نه تنها در کشورهای بزرگ و تجاری دنیا بلکه در کشور ما هم رونق خوبی دارد. بیشتر کارفرمایان تمایل دارند در کارخانه ها، دفاتر، ادارات و محیط های تجاری خود دوربین هایی نصب کنند که نه تنها در روز بلکه در طول شب هم رفت و آمدها و اتفاقات محیط را زیر نظر داشته باشند.
امروزه افراد می توانند تصاویر دوربین ها را به صورت زنده روی گوشی خود نیز داشته باشند و بر تمام اتفاقات به صورت لحظه ای باخبر شوند. همه این ها به نصاب هایی حرفه ای نیازمندند که دوربین ها را به صورت حرفه ای و در زوایای مناسب نصب و تنظیم کنند.
از طرف دیگر اجباری بودن نصب دوربین های مدار بسته در فروشگاه ها، بانک ها، بیمارستان ها و بسیاری دیگر از ادارات و مؤسسات در ایران باعث شده است که نصابان دوربین های مدار بسته از درآمد خوبی برخوردار شوند.
معمولاً افرادی که به نصب دوربین های مدار بسته مشغول هستند انواع خدمات مربوط به دوربین های مدار بسته نظیر ترمیم سیم کشی، تعمیر دوربین های مدار بسته و دستگاه های ضبط کننده، سرویس و بررسی دوربین ها و دستگاه های مرتبط با آن ها و حتی فروش دوربین های مدار بسته را نیز انجام می دهند و از این روش ها نیز درآمد خوبی کسب می کنند. به این ترتیب می توان گفت این شغل به سختی اشباع می شود و همواره مشتریان و متقاضیان خاص خود را دارد.
علاوه بر تمام موارد گفته شده بدیهی است که اگر به عنوان یک نصاب دوربین مدار بسته، در شهرهای بزرگ و شلوغ مشغول به کار شوید بازارکار پررونق تری خواهید داشت.
در شهرهایی نظیر تهران یا شهرهای بزرگ دیگر که اماکن اداری، پاساژها و ساختمان های تجاری فراوانی دارند به نصابان حرفه ای بیشتر نیاز خواهند داشت. این دوربین ها هر چند وقت یک بار به تعمیرات و سرویس شدن نیاز دارند پس علاوه بر نصب دوربین ها مردم به خدمات دیگری هم نیاز دارند و شما هرگز از این که این شغل را انتخاب کرده اید پشیمان نخواهید شد.
سرمایه مورد نیاز برای آغاز به کار چقدر است؟
زمانی که به عنوان یک نصاب دوربین مدار بسته حرفه ای به صورت مستقل کار می کنید به ابزارهای خاص و یک مغازه احتیاج خواهید داشت. زمانی که دوره های تخصصی نصب دوربین های مدار بسته را می گذرانید و حتی بعد از دوره ها باید ابزارهای مورد نیاز شغل خود را تهیه کنید.
به طور تقریبی شما 3 الی 5 میلیون تومان احتیاج دارید تا ابزارهایی نظیر دریل، آچار مخصوص سوکت زدن، نردبان، انواع پیچ گوشتی ها، مولتی متر و دیگر ابزارهای مورد نیاز را تهیه کنید. از طرفی باید برای گذراندن دوره های نصب دوربین های مدار بسته، کسب مدرک و دریافت جواز شروع به کار چند میلیون کنار بگذارید.
به عنوان یک نصاب دوربین مدار بسته باید یک مغازه تهیه کنید که مشتریانتان به آن جا مراجعه کنند. این که چه مقدار رهن و اجاره برای مغازه احتیاج دارید به شهر شما و محلی که مغازه خود را در آن جا انتخاب می کنید بستگی دارد.
برای شروع کار که مشتریان کمتری دارید بهتر است مبلغ رهن بیشتر و اجاره کمتری بپردازید اما اگر نمی توانید مبلغ زیادی بابت رهن بدهید نگران نباشید زیرا درآمد این شغل به اندازه ای است که بتوانید به راحتی اجاره بها را بپردازید و سود خوبی به دست آورید.
اگر علاوه بر ارائه خدمات قصد فروش لوازم جانبی و دوربین های مدار بسته را هم داشته باشید، برای خریدن این دستگاه ها و لوازم هم به مقداری سرمایه اولیه احتیاج دارید. بسته به این که چه مقدار لوازم تهیه می کنید و از چه برندهایی خرید می کنید سرمایه مورد نیاز شما متفاوت خواهد بود.
در نهایت باید بدانید که برای موفقیت در این شغل به مهارت و به روز رسانی اطلاعات خود نیاز خواهید داشت. پس سعی کنید با قبول فعالیت های مختلف تجربه خود را بالا ببرید و همواره اطلاعات خود را به روز نگه دارید تا بتوانید با فناوری ها و سیستم های جدید هم کار کنید.