روش گرفتن جواز کسب تعویض روغنی

روش گرفتن جواز کسب تعویض روغنی

آیا تا به حال به فکر راه اندازی یک کسب و کار بوده اید؟ آیا به فکر یاد گرفتن مهارتی فنی برای کسب درآمد بوده اید؟ اگر پاسخ شما به این سوالات مثبت است باید گفت که برای شروع یک کار و ادامه آن، پس از کسب مهارت نیاز به اخذ مجوز یا پروانه کسب دارید. بدون وجود مجوز امکان راه اندازی یک حرفه و خدمات رسانی به مشتریان وجود نداشته و در صورت مشاهده توسط صنف، شما متخلف شناخته شده و جریمه سنگینی خواهید شد. در این مقاله به شما نحوه دریافت جواز کسب تعویض روغنی را آموزش میدهیم.

مجوز تعویض روغنی

پروانه کسب چیست؟

یکی از اسناد مهم اقتصادی در کشور، جواز کسب می باشد که در عرصه کسب و کارهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته و توسط مراجع مربوطه به عنوان مجوزی برای راه اندازی کار مورد نظر به متقاضی صادر می گردد. اتحادیه های اصناف مختلف قادر به صدور و نظارت بر پروانه های کسب می باشند و می توانند پروانه شخصی را صادر یا به دلیل انجام تخلفات آن را باطل نمایند. به طور کلی تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که در صنوف مختلف مشغول به فعالیت باشند، از آنها با نام فرد صنفی یاد شده و باید مجوزهای لازم را دریافت نمایند. زمینه هایی که این مشاغل فعالیت می کنند در حوزه تولید، تبدیل، خرید، فروش، توزیع و خدمات می باشد.

راهنمای جامع شغل نقاشی خودرو
ادامه مطلب

مزایای داشتن جواز کسب

از اصلی ترین مزایایی که پروانه کسب دارد، این است که به کسب و کار شما شکلی قانونی می دهد و شما می توانید در راستای قانون به فعالیت خود ادامه دهید.

علاوه بر آن مزایای بسیار دیگری وجود دارد که از جمله آنها می توان به بهره مند شدن از تسهیلات مالی و بانکی، امکان شرکت کردن در نمایشگاه های داخلی و خارجی، معتبر شدن کارگاه شما و جلب اعتماد مشتریان جهت عقد قرارداد با شما، قابلیت تحت پوشش قرار دادن کارکنان به بیمه تکمیلی، استفاده از معافیت های گمرکی با استفاده از این جواز،  امکان ثبت کردن مالکیت صنعتی و برند برای محصولات کارگاه شما، امکان استفاده از از انرژی های برق و گاز با تعرفه دولتی، امکان دریافت استاندارد برای محصولات تولید شده در کارگاهی که دارای جواز کسب می باشد و … اشاره کرد.

ویژگی های افراد متقاضی دریافت جواز کسب

برای دریافت جواز کسب نیاز به یک سری شرایط و مدارک می باشد که فرد متقاضی باید به اتحادیه صنفی مورد نظر ارائه دهد. اما قبل از همه اینها، فرد باید دارای مهارت کافی در حرفه ای که قصد راه اندازی کسب و کار در آن را دارد، داشته باشد. این فرد بایستی مدرک و گواهی که از مراکز آموزشی مختلف دریافت نموده است را ارائه دهد.

اما بسیاری از کسب و کارها نیازمند مهارت ویژه ای نبوده و در این گونه موارد شخص متقاضی باید توانایی انجام خدمات مورد نظر و همچنین مکان و امکانات مالی مورد نیاز را داشه باشد تا بتواند نسبت به دریافت مجوز اقدام نماید. به عنوان مثال فردی که قصد دارد در حوزه فروش لوازم خانگی فعالیت کند، مهارت خاصی نیاز نداشته اما لازم است تا مکانی که می خواهد در آنجا به فروش انواع لوازم خانگی بپردازد را مشخص نموده و همچنین ثابت کند که از تمکن مالی کافی برای خرید محصولات مختلف برخوردار می باشد.

در حرفه های مختلف، استانداردهای خاصی تعریف شده است که در واقع این استانداردها، احتمال خطرات شغلی، ایمنی اشخاصی که در آن محل کار می کنند، امکانات جانبی مورد نیاز و غیره را برای مشاغل تعریف می کند و آنها را ملزم به رعایت این موارد مشخص شده می نماید.

جواز کسب تعویض روغنی

حتما می دانید که مشاغلی که در ارتباط با خودرو می باشند از بازار کار خوبی برخوردار بوده و معمولا درآمد بالایی را برای افراد ایجاد می کنند. به همین دلیل افرادی که به دنبال یاد گرفتن مهارتی خاص برای شروع یک فعالیت اقتصادی پرسود می باشند و همچنین علاقمند به کارهای فنی نیز هستند، معمولا این مشاغل را انتخاب می کنند. یکی از حرفه هایی که در حوزه خودرو طرفداران زیادی دارد و می تواند افراد شاغل در آن را به سود بالایی برساند، تعویض روغنی می باشد.

به منظور راه اندازی شغل تعویض روغنی مانند هر حرفه فنی دیگری نیاز به دریافت جواز کسب می باشد. پس نیاز است برای شروع به کار در این حرفه در ابتدا مهارت های مربوط به آن را فرا گرفته و مدرک مورد نظر را دریافت نمایید.پروانه کسب تعویض روغنی

روش گرفتن جواز کسب تعویض روغنی

داشتن جواز کسب تعویض روغنی برای جذب مشتری و جلب اعتماد آنها ضروری بوده و برخورداری از آن به نوعی نشان می دهد که شما در این شغل دارای مهارت بوده و قادر به خدمات رسانی به مشتری می باشید. با توجه به این که افراد برای تعویض روغن خودروهای خود به تعمیرگاه هایی مراجعه می کنند که از اعتبار کافی برخوردار باشد، داشتن پروانه کسب میی تواند پله موفقیت این افراد باشد.

روش گرفتن جواز کسب تعویض روغنی به این صورت است که افراد متقاضی بایستی از شرایطی که اتحادیه تعیین نموده است برخوردار بوده و مدارک مورد نیاز را به واحد صنفی خود ارائه دهند. برخورداری از سند مالکیت و یا اجاره نامه مکان مورد نظر، از شرایط اساسی برای گرفتن جواز کسب تعویض روغنی می باشد. همچنین فرد باید گواهی اداره مالیات را نیز به منظور پرداخت مالیات سالیانه به اتحادیه ارائه دهد.

راهنمای جامع شغل جلوبندی سازی ماشین
ادامه مطلب

مدارک مورد نیاز برای دریافت جواز کسب تعویض روغنی

در صورتی که فرد از شرایط کافی برای شروع به کار تعویض روغنی برخوردار بوده و همچنین گواهی مهارت را به سازمان مورد نظر ارائه داد، اتحادیه تایید اولیه را انجام داده و پس از مدتی از فرد خواسته می شود تا نسبت به ارائه مدارک دیگر اقدام نماید. متقاضی موظف است تمامی مدارک گفته شده را بدون هیچ کم و کاستی ارائه داده و منتظر صدور پروانه کسب تعویض روغنی باشد. در ادامه مدارک و شرایطی که برای اخذ جواز کسب تعویض روغنی مورد نیاز است آورده شده است:

  • داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران. اتباع بیگانه برای دریافت جواز کسب باید پروانه كار معتبر از وزارت كار و امور اجتماعي و پروانه اقامت معتبر از وزارت كشور را نیز ارائه دهند.
  • سند مالکیت مغازه یا اجاره نامه رسمی
  • گواهی پایان خدمت و یا معافیت دائم برای آقایان
  • ارائه گواهی عدم اعتیاد و سوء پیشینه
  • ارائه گواهی نشان دهنده تجاری بودن مغازه مورد نظر
  • ارائه برگ سلامت و بهداشت شخصی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور
  • ارائه مدارک نشان دهنده دارای صلاحیت بودن در مشاغل فنی
  •  6 قطعه عکس 4*3
  • رونوشت شناسنامه و کارت ملی متقاضی
  • ارائه موافقت نامه نیروی انتظامی برای مشاغل خاص
  • ارائه فیش پرداختی به عنوان حق عضویت در واحد صنفی مربوطه 
  • ارائه کپی از آخرین مدرک تحصیلی و برخورداری از حداقل سواد خواندن و نوشتن

مراحل دریافت پروانه کسب تعویض روغنی

اگر می خواهید پروانه کسب تعویض روغنی را دریافت کنید اما نمی دانید از کجا شروع کنید بهتر است ادامه مطلب را دنبال نمایید تا با مراحلی که برای این کار وجود دارد آشنا گردید.

در گام اول باید درخواست خود را به صورت کتبی اعلام نموده و آن را به ثبت رسانده و رسید مربوطه را دریافت نمایید. پس از آن مکانی که برای انجام کار در نظر گرفته اید بایستی توسط کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و تایید گردد. جلسه ی هیئت مدیره درخواست شما را بررسی نموده و جواب را به شما اعلام می کنند. در نهایت پس از تایید، نیاز است تا سند ملک مورد نظر و یا اجازه نامه رسمی یا تعهدنامه محضری بسته به شرایط و یا این که مبایعه نامه به نام شخص ارائه گردد.

در ادامه در صورتی که متقاضی جواز کسب مرد باشد نیاز به ارائه کارت پایان خدمت و یا معافی می باشد. پس از آن لازم است پروانه کاربری محل فعالیت مشخص شود که کاربرد تجاری، کارگاهی و یا اداری دارد و سپس مدارکی مانند کپی شناسنامه و کارت ملی، کپی مدرک تحصیلی و فیش سه میلیون ریالی برای حق عضویت و فیش سی هزار ریالی به حساب خزانه کشور ارائه گردد.

در ادامه ارائه ی گواهی از ادارات مربوطه الزامی است و در اینجا گواهی های عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد و همچنین گواهی گذراندن 10 ساعت دوره آموزشی مورد نیاز می باشد. پس از آن کد رهگیری ده رقمی برای شما ارسال گردد و پرونده ی کامل شده توسط رئیس و یا نایب رئیس مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت جواز کسب صادر می گردد.

امتیاز دهید


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

02166477628
02166477628