آموزش تعمیرات قهوه ساز
قهوه از آن دست نوشیدنی هایی است که حتی فکر کردن به آن نیز باعث انتقال حس خوب به افراد می گردد. نوشیدن قهوه می تواند خستگی را از بدن بیرون کرده و انرژی زیاد به افراد ببخشد. انواع مختلفی از فهوه در سراسر جهان استفاده می شود که از آن میان می توان به قهوه ترک، قهوه اسپرسو، قهوه فرانسه و غیره اشاره کرد. روش درست کردن هر یک از این قهوه ها متفاوت بوده و طعم ویژه ای دارد. امروزه دستگاه هایی وجود دارند که به جای روش های سنتی برای درست کردن قهوه مورد استفاده قرار می گیرند که به این دستگاه ها قهوه ساز گفته می شود. قهوه سازها با مکانیسمی که دارند می توانند در مدتی کوتاه قهوه مورد نظر شما را تولید نمایند. استفاده از انواع قهوه سازها می تواند در خانه ها و همچنین کافی شاپ ها مورد استفاده قرار گیرد و می تواند کاربرد بسیاری در درست کردن انواع قهوه ها و نوشیدنی ها داشته باشد.
با توجه به این که قهوه سازها از قطعات مختلفی تشکیل شده اند و وسایلی الکتریکی می باشند امکان خراب شدن آنها به دلایل مختلف وجود دارد. در صورتی که مشکلات مختلفی برای قهوه سازها به وجود آید ممکن است فرد در صورتی که دارای اطلاعاتی از این دستگاه ها باشد قادر به رفع این مشکلات باشید اما در غیر این صورت و در صورتی که مشکل قهوه ساز جدی باشد نیاز است تا به تعمیرکار مراجعه نمایید. بسیاری از افراد آموزش های مخصوصی را در رابطه با انواع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز دیده اند و با نحوه عیب یابی و تعمیر این دستگاه ها آشنایی دارند. در این مطلب به آموزش تعمیرات قهوه ساز و روش های ورود به این حرفه گفته شده است.
شغل تعمیرات قهوه ساز و بازار کار آن
تعمیرات قهوه ساز یکی از مشاغل پرکاربرد در تمامی کشورها می باشد و علت نیاز به این تعمیرکاران، مصرف بالای قهوه در کشورهای مختلف می باشد. شاید مصرف قهوه در ایران در مقایسه با سایر کشورها میزان کمتری باشد اما به علت استفاده زیادی که از دستگاه های قهوه ساز در کافی شاپ ها، هتل ها، منازل و غیره استفاده می شود در کشور ما نیز نیاز به این تعمیرکاران احساس می گردد. مشکلات مختلفی ممکن است در انواع قهوه سازها به وجود آید که از آن میان می توان به وجود مشکل در ترموستات دستگاه، خراب شدن المنت دم کننده قهوه ساز، خراب شدن المنت نگهدارنده، رفع ایراداتی مانند گرم نشدن قهوه در قهوه ساز، تلخ شدن مزه قهوه در دستگاه، رقیق شدن قهوه در قهوه ساز و جوشیدن قهوه پس از آماده شدن آن اشاره کرد. برای برطرف نمودن این مشکلات باید دستگاه توسط تعمیرکار عیب یابی شده و سپس نسبت به تعمیر آن اقدام گردد. هرگونه اقدام خودسرانه در تعمیر قهوه ساز می تواند به بروز مشکلاتی جدی تر دستگاه منجر شده و هزینه های بیشتری را برای انجام تعمیرات نیاز داشته باشد.
تعداد متخصصین و تعمیرکاران تخصصی قهوه ساز در ایران بسیار کم بوده و به همین دلیل افرادی که وارد این حرفه می گردند به علت تعداد مراجعه کنندگان زیادی که دارند از بازار کار خوبی برخوردار می باشند. این افراد قادر به تعمیرات انواع قهوه سازهای خانگی و صنعتی بوده و می توانند تمامی معایب و ایرادات این دستگاه ها را برطرف نمایند. در صورتی که تعمیرکاران قهوه ساز بتوانند پس از کسب مهارت در این حرفه به خارج از کشور مهاجرت نمایند می توانند از بازار کار بسیار خوبی در آنجا برخوردار گردند و به درآمدزایی بالایی برسند.
میزان درآمد شغل تعمیرات قهوه ساز چقدر است؟
شاید شغل تعمیرات قهوه ساز برای شما شغلی شناخته شده نباشد اما شاید برایتان جالب باشد که این افراد می توانند به درآمد بالایی دست پیدا کنند که شاید برایتان قابل باور نباشد. شاید دلیل این امر را بتوان به کمبود این تعمیرکاران به صورت تخصصی در کشور دانست که منجر به نیاز بیشتر به این افراد می گردد. اما در صورتی که وارد این حرفه شده اید و هنوز به درآمدزایی بالایی دست نیافته اید نیاز است نکاتی را رعایت نموده تا در شغل تعمیرات قهوه ساز به درآمدزایی بالایی برسید.
از مهم ترین نکاتی که در حرفه تعمیرات قهوه ساز باید به آن توجه داشته باشید، تسلط و مهارت بالا در این کار می باشد. دستگاه های قهوه ساز صنعتی که در مکان های مختلف به کار می روند قابل تعمیر توسط افراد مبتدی نبوده و تسلط بالایی را در این کار لازم دارند. نیاز است تا این افراد با ساختار تمام دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز آشنایی پیدا کرده و قطعات آنها و نحوه عملکرد آنها را بدانند. علاوه بر آن مهارت در تعمیرات دستگاه های دیگری که ممکن است در کافی شاپ ها به کار رود نیز می تواند روشی سودمند برای افزایش درآمد این افراد باشد.
تعمیرکاران قهوه ساز باید تبلیغات زیادی را در سطح شهر انجام داده و خود را به افراد و کافی شاپ های مختلف معرفی نمایند. انجام تبلیغات در فضای مجازی می تواند تاثیر بیشتری نسبت به تبلیغات سنتی داشته باشد. می توان با ساختن پیج اینستاگرام و جذب فالوور شغل خود را به دیگران معرفی نموده و تعداد مشتریان خود را افزایش داد. به علاوه امکان تبلیغات به صورت چاپ و پخش تراکت برای تعمیرکاران قهوه ساز وجود داشته و افراد با این کار می توانند در تمامی نقاط شهر تبلیغات خود را پخش نمایند.
با رعایت مشتری مداری و برخورد مناسب با مشتریان و همچنین سرعت عمل بالا می توان افراد زیادی را به سمت خود جلب نموده و به افزایش درآمد خود کمک نمود.
شغل های مرتبط با تعمیرات قهوه ساز
برای پیشرفت و موفقیت در هر شغل و حرفه ای که باشید شناخت مشاغل در ارتباط با حرفه ای که در آن کار می کنید می تواند کمک بسیاری به شما نماید. برای این که بتوانید به پیشرفت بالایی در شغل تعمیرات قهوه ساز دست یابید نیاز است تا با مدیران کافه ها و هتل های مختلف صحبت نموده و تا امور عیب یابی و تعمیر کردن دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز خود را به شما بسپارند. علاوه بر آن فروشندگان دستگاه های قهوه ساز از جمله مشاغل در ارتباط با تعمیرات قهوه ساز می باشند. می توان با تعامل با این افراد، مشتریانی که برای خرید قهوه ساز به این افراد مراجعه می نمایند را ترغیب نموده تا برای انجام تعمیرات به شما معرفی گردند. فروشندگان قطعات قهوه ساز نیز از مشاغلی می باشند که می توان با ارتباط گرفتن با آنها قطعه های مورد نیاز خود را در زمانی کوتاه و کیفیتی مطمئن خریداری کرد و هم به شغل آنها و هم شغل خود رونق بخشید.
سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار تعمیرات قهوه ساز
بسیاری از مشاغلی که وجود دارند برای راه اندازی نیازمند سرمایه ای زیاد بوده و ممکن است بسیاری از افراد قادر به تامین این سرمایه نباشند. از آن جایی که سرمایه را می توان یکی از ارکان اصلی در راه اندازی مشاغل مختلف در نظر گرفت، توجه به آن و انجام تحقیقات در رابطه با میزان سرمایه مورد نیاز برای شغل مورد نظر اهمیت بسیار زیادی دارد. در صورت بی توجهی به این امر ممکن است در میانه مسیر با مشکلات زیادی مواجه گشته و با بدهی زیادی رو به رو گردید. مشاغل فنی معمولا نیازمند سرمایه زیادی نبوده و با کسب مهارت در حرفه مربوطه می توان وارد بازار شده و به درآمدزایی رسید. شغل تعمیرات قهوه ساز نیز این دست مشاغل بوده و در نتیجه نیازمند سرمایه زیادی نمی باشد. برای انجام این کار شما به سرمایه اولیه ای در حدود 2 تا 3 میلیون تومان نیاز داشته تا در کلاس های آموزشی مربوط به تعمیرات قهوه ساز شرکت نماید. پس از شرکت در این دوره ها و کسب مهارت در آن می توانید به راحتی وارد بازار کار گردید.
در اکثر مواقع برای این شغل نیازی به مغازه ثابت نمی باشد و افراد می توانند انجام تعمیرات را در محل انجام دهند. اما در صورت تمایل نیز می توان اقدام به اجاره مغازه در مکانی پر رفت و آمد نموده و به انجام کار در آن مغازه پرداخت. ابزار کار نیز از مواردی است که در هنگام راه اندازی یک حرفه باید در نظر گرفته شود. در شغل تعمیرات قهوه ساز سرمایه چندانی جهت تهیه این ابزار مورد نیاز نمی باشد چرا که با تعدادی ابزار ساده مشکل برطرف می گردد.
اما در صورتی که سرمایه لازم جهت خرید انواع قهوه سازهای خانگی و صنعتی را دارید می توانید اقدام به فروش این دستگاه ها در کنار امور خدمات و تعمیرات نیز نمایید. این کار قطعا می تواند سودآوری زیادی را برای شما به دنبال داشته باشد.
چگونه تعمیرکار حرفه ای قهوه ساز شویم؟
با توجه به بازار کار خوبی که این حرفه دارد، دوره های آموزشی مختلفی جهت شرکت کردن افراد علاقمند برگزار می گردد. در این دوره های آموزشی افراد با انواع و اقسام دستگاه هایی قهوه ساز آشنایی پیدا کرده و از ساختار و قطعات مختلف تشکیل دهنده آن آگاهی می یابند. این دوره های آموزشی را در آموزشگاه های مختلفی که در سطح شهر وجود دارد برگزار می نمایند و سرفصل های مختلفی در این کلاس ها به افراد آموزش داده می شود. از جمله این سرفصل ها می توان به راه اندازی اولیه دستگاه و تست های مربوطه، نصب و تعمیرات انواع دستگاه های قهوه ساز ترک ، اسپرسو و فرانسه، تست های مدارات فرمان و قدرت، تعمیرات تخصصی انواع دستگاه های خانگی و صنعتی، روش های رفع ایرادات انواع دستگاه های یک کاپ تا سه کاپ و غیره اشاره کرد.
در هنگام ثبت نام در آموزشگاه باید دقت زیادی نمود چرا که ممکن است بسیاری از آموزشگاه ها به صورت غیر قانونی فعالیت نموده و مدرک معتبری را به افراد ارائه نمی نماید. یک آموزشگاه خوب باید آموزش ها را به صورت تئوری و عملی به افراد آموزش داده و برای این کار از اساتید و مدرسین حرفه ای در این کار استفاده نماید. این اساتید باید علاوه بر این که افرادی علمی بوده و در مباحث مختلف دارای تسلط باشند، بایستی قابلیت انتقال مفاهیم را به کارآموزان داشته و بتوانند افرادی ماهر و حرفه ای را وارد بازار کار نمایند. این آموزشگاه ها باید گواهینامه معتبر را زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای به افراد اعطا نمایند. این مدرک می تواند به افراد جهت ساخت رزومه ای قوی کمک نماید. علاوه بر آن با استفاده از مدرک رسمی فنی و حرفه ای می توان جهت مهاجرت به سایر کشورها اقدام نمود و از آن جایی که شغل تعمیرات قهوه ساز در کشورهای خارجی بسیار پردرآمد می باشد می تواند گامی بزرگ برای تضمین آینده شغلی شما باشد.
ساعات کاری دوره های آموزشی باید به گونه ای باشد که افرادی که شاغل و یا دانشجو می باشند نیز قادر به شرکت کردن در کلاس ها باشند. باید توجه نمود که کارگاه هایی که در این آموزشگاه ها وجود دارند کاملا مجهز بوده و انواع دستگاه های قهوه ساز در آنها وجود داشته باشد تا افراد بتوانند به صورت عملی و تجربی با این دستگاه کار کرده و به عیب یابی و تعمیر آنها بپردازند.
چالش های ورود به بازار کار
هر شغلی در ابتدای راه اندازی با چالش های بسیاری مواجه می باشد که نیاز است تا با تدبیر و درایت با این چالش ها مقابله نموده و در حرفه خود به موفقیت دست یافت. در حرفه تعمیرات قهوه ساز نیز چالش ها و سختی های بسیاری وجود دارد که باید با صبر و حوصله با آنها مواجه گردید. یکی از این چالش ها ورود انواع دستگاه های قهوه ساز با ویژگی ها و امکانات مختلف به بازار می باشد که ممکن است برخی از تعمیرکاران با این ویژگی ها آشنایی نداشته و برای تعمیر آنها با مشکل مواجه گردند. برای غلبه کردن بر این مشکل نیاز است تا با انواع برندها و مدل های مختلفی که وارد بازار می شوند آشنایی پیدا کرده و خود را به فردی آپدیت تبدیل نمود. به روز بودن در این حرفه از مواردی است که حتما باید رعایت گردد تا بتوان به تعمیرکاری حرفه ای در شغل تعمیرات قهوه ساز تبدیل گردید.